SkyShowtime se lansează și în România

Credeați că nu sunt suficiente platforme cu filme și seriale? Ei bine, aflați că multe altele așteaptă să fie lansate și la noi. SkyShowtime este una dintre ele.

După Netflix, Disney Plus, HBO Max și Amazon Prime, aceasta va fi o nouă platformă la care ne putem abona. Dar când apare SkyShowtime în România?

Când se lansează în România?

Este oficial! SkyShowtime apare în România luna următoare, adică pe 14 februarie 2023. Tot mai multe surse anunțe asta, așa că nu mai încape îndoială.

În multe țări nu foarte îndepărtate de noi, precum Bulgaria, Serbia sau Slovenia, SkyShowtime este disponibilă încă de pe 14 decembrie 2022.

Ce filme vor fi pe SkyShowtime?

Nu știm precis, dar e clar că vor fi producții de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios și Peacock.

Dacă numele acestea nu vă spune mare lucru, atunci ați putea arunca o privire peste lista de filme disponibile în Bulgaria pe SkyShowtime. Cel mai probabil că aceleași vor fi și la noi, ori cel puțin undeva pe acolo.

Dr House, The Addams Family, Dexter, Jurassic Park, Scream, Grimm, Ray Donovan și Scarface sunt doar câteva dintre titlurile care mi-au sărit mie în vedere.

Ce preț are un abonament SkyShowtime în România?

De departe cel mai atrăgător detaliu la noua platformă de filme și seriale ce ar urma să fie lansată și la noi este prețul. Conform acestora, cei care se abonează în primele 8 săptămâni, vor avea parte de un preț redus cu 50%. Asta înseamnă că dacă prețul întreg este 4 euro, poți plăti 2 euro pentru totdeauna. Mi se pare un preț accesibil, nu?

Prețul în Bulgaria este de 3.99€ deci foarte probabil ca același să fie și la noi.

Între timp a fost confirmat prețul și noi. 4€ va fi acesta, așa cum spuneam, însă nu știm nimic deocamdată dacă vom avea parte de acea reducere despre care vorbeam mai sus.

Din păcate, înțeleg că nu vor avea aplicație pentru televizoarele Samsung cu sistem de operare propriu. Acest lucru m-ar putea determina să renunț la ideea de a mă abona.

Ce trebuie să știm despre această nouă platformă?

Ei spun că vor produce și conținut local, ceea ce este o veste destul de bună, zic eu.

În plus, de subliniat ar fi și faptul că vorbim despre o platformă tinerică, ce a fost lansată de curând, anume pe 20 septembrie 2022.

Odată cu lansarea în România, ShyShowtime va fi disponibilă și în alte țări precum Albania, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia sau Slovacia.

În prezent, aceasta este disponibilă în țări precum Bosnia și Herțegovina, Croația, Kosovo sau Muntenegru. Altfel spus, nu am fost chiar o prioritate.

Cât despre prețul abonamentelor, acesta diferă de la o țară la alta. De exemplu, în Finlanda abonamentul costă 7 euro, în Danemarca vei plăti 9 euro pentru el, iar dacă locuiești în Portugalia vei plăti doar 5 euro. Ne așteptăm deci la un preț accesibil și la noi.

Vă veți abona pe SkyShowtime, ori ba? Eu probabil că voi încerca platforma, măcar cât să scriu pe blog despre ea.

Distribuie articolul:

10 comentarii

    • De fapt, serviciile de torrente nu mai sunt chiar atât de folosite pe la noi, nu cum erau folosite prin 2015-2016, cel puțin. Însă un trend se poate observa pe piața de filme online, dacă îi putem spune așa, unde avem site-uri care ajung la audiențe lunare de peste 20 de milioane de accesări pe lună.

  1. Este 42 ron/luna pe iphone . Am descarcat aplicatia din App store Portugalia si inregistrarea in Romania este primele 7 zile gratuita , dupa 42 ron/ luna .

  2. Da, am primit și eu comunicatul de presă de dimineață. Intrarea pe piața din România este interesantă. Spunea cineva pe aici prin comentarii că apar tot mai multe astfel de platforme. Ei bine, nu chiar atât de multe. În România avem Netflix, HBO Max, Disney Plus și, în curând, Sky. Nu este o bătaie uriașă pe acest segment, însă se fragmentează piața de streaming de la noi. Iar asta nu aduce decât dezavantaje pentru jucătorii locali, precum TIFF (care au platformă online), Voyo, Antena Play sau Focus Sat. Avantajele nu ar fi enorme nici pentru abonații obișnuiți, pentru că nu are nimeni abonamente la toate platformele deodată. În continuare, pentru mult timp, Netflix și Disney vor rămâne lideri și la noi. Aș fi vrut să spun și HBO Max, dar viitorul lor este incert având în vedere zvonurile că HBO Max ar urma să treacă, din nou, printr-un proces de rebranding…

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.