Contact

Pot exista multe motive pentru a-ți dori să dai de mine. Iar acest lucru e ușor de obținut. Dacă nu ai folosit numele blogului, pe care l-am botezat după cum am citit eu în buletin că mă cheamă, pentru a mă căuta pe Facebook, cu un click aici sau aici, m-ai găsit! Sau, dacă vrei să îmi descoperi talentul de fotograf, pe Instagram poți face asta: click aici și follow imediat ce îmi vezi moaca.

Sigur, poți folosi și mailul pentru a mă contacta, în cazul în care dorești să vorbim așa… mai oficial. Mă găsești la adrianbolocan95 at gmail.com.

Dacă îți dorești o colaborare cu mine și vrei detalii despre traficul pe care acest blog îl înregistrează, găsești detalii pe t5.ro. Sigur, îmi poți solicita mai multe informații contactându-mă pe mail.

Conform Google Analytics, în baza traficului din ultimele 3 luni, vizitatorii acestui blog sunt predominant din București, iar următoarele orașe pe listă sunt Timișpara, Cluj-Napoca și Iași.

Cine vizitează acest blog? Ei bine, în ceea ce privește sexul, procentele sunt destul de echilibrate: 53% dintre vizitatorii acestui blog sunt de sex feminin, conform Google Analytics. Cei mai mulți dintre utilizatori, aproximativ 30%, au vârsta între 35 și 45 de ani, dar aproape la fel de mulți (27%) au între 25 și 34 de ani. Urmează categoria de vârstă 45-54, cu un procent de 20%, apoi 18-24 cu 11%.