În cazul în care ai intrat pe această pagină pentru a descoperi lucruri despre persoana care scrie pe acest blog, ei bine.. iată:

Sunt Adrian, născut în `95, de loc din Mihălășeni, Botoșani, pasionat de scris și de multe altele. Acum locuiesc în Suceava, deși weekend-ul mă găsește adesea la țară, în județul Botoșani.

Scriu aici pe blog din 2013, de pe 31 august, zi în care sărbătorim Ziua Limbii Române. Iubesc această coincidență și sunt mândru cu acest detaliu! Am făcut blogul de dragul de a împărtăși informații utile – sper eu – și cu alte persoane. Scriu despre de toate, despre internet, mici tutoriale, ghiduri și altele de genul. Mă pasionează tehnologia, bricolajul și, mai nou, stilul de viață sănătos.

De-a lungul timpului am scris pe o mulțime de site-uri, având profesia de content writer, să zic așa. Astfel, articole scrise de mine sunt pe tot internetul, ceea ce îmi oferă un oarecare sentiment de satisfacție.

Pe lângă pasiunea pentru scris, m-am ocupat mult timp și cu cititul. Am luat însă o pauză care sper să se termine curând, ca să pot scrie aici și despre cărți. Mai nou mă pasionează și fotografia, pe care încerc să o îmbin cu pasiunea pentru oameni, tradiție și viața la sat. Îmi plac concertele, muzica în general și distracțiile calitative.

Am două mâini stângi, dar curiozitatea mă provoacă să încerc și lucruri pe care în mod normal nu le-aș putea duce la capăt, însă ambiția nu îmi lipsește.

Atât deocamdată, însă voi reveni cu actualizări curând, așa că stați pe aproape. Ori, dacă vreți să aflați și alte lucruri despre mine, pagina de Contact vă ajută să dați de mine!

Am zis să pun și o poză, să aruncați cu navete de bere după mine dacă mă vedeți pe stradă: