Skip to content

Despre mine

O pagină de prezentare a celui care scrie pe blog este esențială așa că am ținut să am și eu o pagină a mea în care să mă prezint cititorilor mei.

Despre Adi

În primul rând nu mă numesc Adi ci Adrian, însă toată lumea îmi spune așa.IMG_0935

Îmi place să cunosc oameni, sunt o fire sociabilă, amuzant – consider eu – și uneori ironic. Îmi place să fac lumea să râdă și să se simtă bine lângă mine. Încerc să fiu un bun optimist, însă încă lucrez la asta. Îmi place să scriu și să citesc, astfel am deschis un blog de cărți a cărui nume este chiar BlogdeCarti.Ro. Între timp, am renunțat la blogul de cărți.

Îmi place să mă aventurez în această lume a www-ului și astfel a luat naștere și acest blog.

Despre AdrianBolocan.Ro

AdrianBolocan.Ro este un blog care nu s-a numit așa încă de la început. Inițial avea numele de la-vorbitor.ro însă am simțit că nu mă reprezintă așa că am schimbat puțin imaginea blogului mutându-mă pe un nou domeniu, cu o nouă temă și un nou logo. L-am deschis pentru că am vrut să am o voce în online. Am vrut să învăț să mă promovez atât pe mine cât și alte produse sau servicii pe care le-am încercat. Am deschis blogul pentru a putea vorbi cu oameni din toate colțurile țării și nu numai.

Scriu despre blogging, despre promovare online dar și despre oameni. Încerc să împărtășesc tot ce învăț și ce consider că ar fi util cititorilor. Astfel am reușit să câștig aproximativ 100 de cititori care mă vizitează zilnic, majoritatea acestora fiind din București, Iași, Suceava, Botoșani și multe alte orașe din țară.

Adi online

După cum probabil ai observat mai sus, sunt pasionat de mediul online. Astfel de ceva timp mă ocup de redactarea articolelor pe care le vând diferitor persoane cu care colaborez sau care mă contactează. Prețurile le puteți găsi aici.

Pe Facebook sunt destul de activ.

Dacă dorești să mă contactezi pentru o campanie, un advertorial sau pur și simplu vrei să mă întrebi ceva anume găsești datele mele de contact aici.

Imaginile de pe acest blog

Majoritatea imaginile de pe acest blog au o licență Creative Commons și nu îmi aparțin. Majoritatea sunt preluate folosind platforma Creative Commons dar și de pe alte platforme precum Google Images, Superfamous, Unsplash, Picjumbo, Pixabay și alte platforme. Așadar nu îmi aparțin și nu îmi asum drepturile de autor acestea având doar scopul de a ilustra articolele scrise pe acest blog.

4 Comments

  1. Un nou sfârșit… și un nou început – Alisa Dancu Un nou sfârșit… și un nou început – Alisa Dancu

    […] pe o perioadă de un an pentru care țin să le mulțumesc lui Andrei Sebastian, dar și lui Adrian, iar aceasta reprezintă prima treaptă în evoluția mea ca blogger. Rămâne de văzut ce o să […]

  2. Punct și virgulă pentru întâlnirea blogărească 1.5 | Cuvinte din palarie Punct și virgulă pentru întâlnirea blogărească 1.5 | Cuvinte din palarie

    […] (căci așa îi place mult mai mult) – Cum a fost la BlogMeet Botosani […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.