Plăci de bază mid-range de la MSI: chipset B760 pentru Intel generația 13

MSI începe anul cu noutăți ce ar trebui să aducă un plus de entuziasm în rândul pasionaților de gaming. Dacă anul trecut aceștia lansau platforma Z790, cu care a impresionat mulți dintre gameri, anul acesta MSI vine cu o nouă gamă de plăci de bază: B760.

Concepute pentru piața mainstream, plăcile de bază MSI B760 încântă nu numai cu specificațiile bogate dar și cu designul lor interesant.

Platforma B760 se face remarcată cu specificațiile sale tehnice interesante, dintre care putem evidenția seriile MPG, MAG și PRO. Sunt 12 sisteme de alimentare Duet Rail Power System cu DrMOS de 75A și PCB cu 6 straturi cu acoperire de cupru de 2 oz pe strat.

În plus, există suport pentru interfața Lightning PCIe din generația 5 și totodată sunt disponibile 3 sloturi M.2 generația 4. Soluțiile de răcire sunt dintre cele premium.

În ceea ce privește seria PRO, răcirea se face folosind soluții precum Extended Heatsink Design pentru radiator și M.2 Shield Frozr. Astfel, MSI susține că supraîncălzirea nu ar trebui să fie o problemă.

În final, iubitorii de ITX pot opta pentru MPG B760IA EDGE WIFI DDR4. Designul este atrăgător, iar specificațiile de asemenea. Avem 8 faze directe cu DrMOS de 90A precum și 8 straturi PCB cu 8 straturi de cupru. Suportă interfețele PCIe Lightning generația 5 și ne pune la dispoziție 2 sloturi M.2 integrate ce oferă o capacitate mare de expansiune.

Există atât opțiuni DDR 4 precum și DDR5. În plus, aceste plăci de bază noi de la MSI suportă cele mai noi tehnologii Intel Wi-Fi 6E și LAN 2.5 5G. În acest fel, conexiunea la internet nu ar trebui să creeze frustrări. De asemenea, instalarea lor este destul de simplu de realizat.

Aceste plăci de bază urmează să fie expuse la CES 2023, alături de alte componente și sisteme PC.

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.