Materiale de construcții ieftine?

Odată cu trecerea timpului, ajung să petrec tot mai mult timp la țară. Sigur, un vis ar fi ca la un moment dat să pot sta acolo, însă e mult până departe. Totuși, încerc să îmi pregătesc curtea și toate cele necesare pentru momentul când va fi să fie. Dacă va fi.

Pe timp de primăvară, vară și chiar toamnă, e foarte plăcut pentru mine să merg acolo. Mereu e câte ceva de făcut și cel mai adesea, toată mișcarea aia îmi place. Asta pentru că seara mă pot pune cu o bere în foișor privind la ce am făcut și să mă bucur de rezultate.

Planuri sunt o mulțime. Timp și finanțare de-ar fi! De exemplu, m-aș bucura să pot face la început de octombrie un cuptor din cărămidă, undeva lângă foișor. Apoi va fi și el acoperit, însă cel mai probabil la primăvară. Încă nu știu dacă să îmi adun curajul pentru a mă apuca de el, însă vă țin la curent, desigur.

Apoi, pentru la anul, cel mai probabil că proiectul principal ar fi construirea unui beci cu magazie pentru scule deasupra, că tot vreau să scriu mai des despre bricolaj și nu am un loc ok unde să le țin.

Planul e să fac la fel ca în cazul foișorului: să stabilesc din timp necesarul de materiale, iar apoi să le cumpăr și să le pregătesc pentru folosire. Astfel, procesul în sine de construire ar decurge mai ușor.

După experiența cu foișorul, constat că nu ar trebui să mai apelez la fel de des la magazinele mari de bricolaj, precum Dedeman sau Leroy, așa cum făceam de obicei, pentru că șansele de a găsi prețuri mai bune în depozitele locale sunt mult mai mari. Iar cum banii nu mă dau afară din casă, de ce să nu fac niște economii în plus?

Așa că vă întreb: voi de unde cumpărați materiale de construcții? Ați observat diferențe majore de la un magazin la altul? Orice pont va fi apreciat, desigur!

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.