Samsung Galaxy S3 Mini sau Samsung Galaxy S Duos?

Am încercat eu să fiu rebel și să nu îmi iau smartphone mulțumindu-mă cu un Asha 210 însă nu cred că încăpățânarea asta e prea bună. Cred că dacă nu dețin un smartphone nu am decât de pierdut. Ce anume? Accesul la rețele sociale precum Instagram sau WhatsApp, timp – pentru că un smartphone este mult mai rapid – plus accesul la multe aplicații interesante. Totuși nu mă pot decide între două telefoane: Samsung Galaxy S3 Mini sau Samsung Galaxy S Duos ?

De ce mi-aș cumpăra un Samsung Galaxy S3 Mini

Momentan mă îndrept mai multe către telefonul Samsung Galaxy S3 Mini deoarece are 1 GB de memorie RAM și sună mai bine decât 768 MB chiar dacă nu este o diferență prea mare. Totodată, chiar dacă nu sunt un prea mare cunoscător în acest domeniu, faptul că S3 Mini are un ecran Super AMOLED reprezintă încă un motiv pentru care aș cumpăra acest model. Un alt avantaj este memoria internă care este de 8 GB, dublu față de S Duos.

samsung-galaxy-s3-mini-sau-samsung-galaxy-duos

De asemenea parcă și numele de Galaxy S3 (Mini) mă face să mi-l doresc mai mult. Acestea cred că sunt singurele avantaje ale lui S3 Mini diferențele între cele două telefoane nefiind prea multe.

De ce mi-aș cumpăra un Samsung Galaxy S Duos

Principalul motiv pentru care aș alege un Samsung Galaxy S Duos este faptul că acesta este un telefon cu Dual Sim iar eu dețin momentan două cartele. Totuși aș putea să folosesc și vechiul telefon pentru una din cartele și astfel nu aș simți prea mult lipsa tehnologiei Dual Sim. Un alt avantaj al lui S Duos este chiar prețul mai mic cu aproape 100 de lei și mi-ar fi mai ușor să strâng banii.

samsung-galaxy-s3-mini-sau-samsung-galaxy-s-duos

În rest asemănările sunt foarte multe:

  • telefoanele aproape că au un design identic
  • aceleași camere foto
  • aceeași baterie
  • aceiași senzori
  • același sistem de operare

Voi ce telefon îmi recomandați ?

Distribuie articolul:

13 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.