Telekom a început deja să se împartă în două

Probabil știți deja că Telekom se vinde. Partea interesantă e că se vinde pe bucăți să zic așa: un pachet este format din serviciile mobile iar celălalt pachet conține serviciile fixe. Digi și Orange ar urma să cumpere, fiecare câte un pachet. Cei de la Orange ar urma să cumpere, cică, serviciile fixe. Vedem dacă se oficializează tranzacția serviciilor mobile.

Cert este că împărțirea abonaților a început deja. Am intrat zilele astea să plătesc facturile pe site și mi s-a cerut să selectez categoria de clienți din care fac parte: cu servicii fixe sau doar cu servicii mobile. Dacă ai doar servicii mobile, nu te poți loga în panoul dedicat serviciilor fixe.

Cred că schimbarea asta vine pentru a facilita transferul clienților de la un jucător la altul.

Doar la Orange nu mai aveam abonament, că în rest am pe la fiecare. Digi îmi dă TV la țară, Vodafone net și TV în Suceava, iar la Telekom am abonamentele mobile, al meu și ale părinților.

Sper să nu se întâmple precum în cazul achiziționării UPC, pe care cei de la Vodafone au făcut-o. Toată lumea se plânge de Vodafone, ba cade netu`, ba nu mai merge TV-ul… Iar la telefon nu răspunde nimeni. Eu unul nu am avut probleme până acum, decât la început, sper nici să nu apară. Nici la Vodafone și nici la Orange, după ce vor cumpăra serviciile fixe de la Telekom.

6 Comentarii

    • Pai sunt deja cu televiziunea prin satelit. Dacă or cumpăra partea mobila iar semnalul rămâne la fel de bun la țară, nu am de ce sa zic nu.

  1. Partea de mobil nu va fi preluată de Digi fiindcă nu e de acord consiliul concurenței. Sunt patru mari operatori și ar rămâne doar trei, ceea ce nu e chiar bine.

    Clienții ce au doar Telekom Mobile (fostul Cosmote) rămân la Telekom, cei ce au servicii fixe și mobile sau doar fixe trec la Orange.

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.