Skip to content

Până la urma urmei… suntem oameni, nu?

Trăim printre oameni și avem nevoie de oameni pentru a trăi și nimeni nu e perfect, lucruri deja știute de multe persoane. Totuși pare că uneori uităm asta și astfel devenim așa ziși heitări sau trollări imediat ce observăm că a avut loc o greșeală omenească, pe care ar putea să o facă oricine.

Și așa ajungem să fim mereu încărcați cu energii negative și devenim morocănoși, găsind tot mai des ceva de comentat. Iar mie fix asta NU îmi place să fac.

De exemplu astăzi m-au sunat de la FAN Courier să-mi spună că mi s-a spart o sticlă cu antigel și m-a întrebat dacă mai doresc să facă livrarea. Bine, omul era deja pregătit să o trimită înapoi la eMag însă am zis că nu-i mare lucru, 1 litru de antigel… dă-l în flori de mai, așa că am zis să îmi aducă coletul.

Am făcut asta pentru că se putea întâmpla oricui, chiar și eu aș fi putut să pățesc asta. Mai mult decât atât, știu că în astfel de cazuri reacționează mai mult decât ok, atât eMag cât și FAN iar cel mai bun exemplu e o situație asemănătoare de acuma câteva luni când a mai venit de 2 ori curierul la mine la poartă, o dată pentru a-mi da o altă sticlă și a doua oară pentru a-mi da și banii plătiți inițial pentru sucul respectiv.

Mă aștept ca probabil zilele următoare să-mi aducă un alt litru de antigel și chiar dacă nu se va întâmpla asta, eu sunt cu gândul împăcat că am avut o reacție ok. Și la fel am și atunci când un barman îmi aduce altceva decât ceea ce am comandat sau poate că nu știe să toarne ok berea în pahar sau cine știe ce mai face. Asta pentru că mă gândesc că aș putea fi la fel de bine în locul lui și nu mi-ar plăcea să mi se facă scandal pentru o greșeală omenească.

La fel și în cazul curierilor, de multe ori prefer să fac eu o plimbare de 5 minute doar pentru a-i fi mai ușor să facă livrarea, chiar dacă în ultima vreme mă știu cam toți curierii și vin direct acasă. Pentru că dacă noi între noi nu ne înțelegem, atunci cine să o mai facă?

Partea cea mai bună este însă că îmi vine antigelul azi și pot să îl schimb liniștit și să dorm mai bine noaptea chiar dacă temperaturile de afară sunt de -20.

oameni buni

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.