MagicHome, o viață pe un scaun ce se dorește a fi schimbată

Deși am mai văzut vreo două-trei postări pe Facebook despre MagicHome, însă abia azi dimineață am aflat despre ce este vorba de fapt. Iar asta după ce am văzut un spot publicitar la TV. Mai exact, ăsta:

Dacă veți viziona video-ul de mai sus, veți înțelege rapid despre ce e vorba. În tot acest timp, pe site-ul campaniei există un live, iar câte o persoană stă pe un scaun lângă un pat de spital, cu multe jucării, până când se vor strânge banii necesari construirii unui refugiu pentru părinți dar și pentru copii, astfel încât să nu fie nevoiți să petreacă o viață pe scaun, lângă cel bolnav. Se dorește deci construirea unui nou centru MagicHOME lângă Institutul Oncologic București și Institutul Clinic Fundeni, de 700 metri pătrați ce va putea găzdui până la 30 persoane și care va putea oferi 10.000 mese anual.

Obiectivul este de 100.000 de sms-uri din care s-au trimis 88.597 (în momentul scrierii acestui articol), deci cu un mesaj de la tine, obiectivul ar fi mai aproape de îndeplinit. A, se face un fel de abonament prin care să donezi 2 euro lunar, dar poți renunța tot cu un mesaj la acest abonament, pentru a dona numai o dată. Eu am lăsat abonamentul activ. Pe site poți vedea cum poți dona și o sumă mai mare sau mai mică, prin transfer bancar.

magichome

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.