Cum să găsești o melodie auzită într-un film

Ziceam că m-am apucat de Umbre, cu ocazia abonării la HBO GO, și am ajuns deja cu el la zi. În sezonul 2, episodul 1, am auzit o melodie care mi-a plăcut mult, dar pe moment nu am căutat-o. Aceeași melodie am auzit-o și în episodul 2 pe care le-am văzut azi, așa că mi s-a pus pata să o caut. Nu se prea auzea foarte bine, că era pe fundal în mașină, așa că nu înțelegeam decât un vers. Iar pe net, dacă făceam o căutare după versul ăla, găseam o melodie religioasă, sau ceva de genul.

Am început apoi să caut pe Youtube, nimic. Comentarii pe pagina HBO GO și Umbre, nimic. Mesaj paginii de Facebook a serialului, nimic. Și apoi mi-am amintit că la finalul fiecărui film/episod apare un șir lung de text. Șir înaintea căruia probabil fiecare dintre noi dă X. Și m-am gândit că sigur o găsesc acolo. Și am găsit-o, chiar ultima menționată. Am avut noroc că am găsit-o apoi pe Youtube, pentru că e o melodie făcută special pentru serial, din câte am înțeles.

Așa că, dacă auziți vreo melodie în vreun film, iar după versuri nu o găsiți, puteți să vă plictisiți citind tot textul de final. Sunt cu siguranță și alte metode, dar la mine asta a funcționat prima, să zic așa.

Asta-i melodia:

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Distribuie articolul:

5 Comentarii

  1. Uhm! nu era ceva aplicatie, Shazam gen, care-ti gasea melodia daca o puneai/fredonai?
    Oricum, in caz ca nu gasesti nicaieri poti apela cu incredere la Taraf TV pentru ca ma auzit ca toate piesele faine se dau acolo 😀

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.