Acer Swift GO, laptopuri portabile cu ecran OLED

Dacă tot laptopul meu este pe ducă, în perioada următoare voi fi destul de atent pe această piață. Asta deoarece este foarte probabil să mă văd nevoit să îl înlocuiesc cu ceva, iar cum adesea petrec weekendurile în deplasare, un laptop va fi mereu necesar. Poate că va fi și un sistem desktop, cine știe?

Așa se face că în acest an voi vorbi mai des despre laptopuri și componente PC. Să nu ziceți că nu v-am zis!

Acer a anunțat lansarea unui nou laptop, anume modelul Swift GO. Acesta se remarcă mai ales prin designul său subțire și ușor.

Vor fi două versiuni de mărime, anume Acer Swift GO 16 și Acer Swift Go 14. Sincer să fiu, mi-ar plăcea să testez un laptop cu un ecran ceva mai mare.

Chiar dacă au fost concepute pentru a încânta prin portabilitate, nu ar trebui să uităm faptul că vorbim despre o linie de laptopuri care de-a lungul timpului a primit diferite premii.

Sunt concepute pentru a oferi mobilitate și performanță, așa că specificațiile tehnice sunt pe măsură. Sunt dotate cu un ecran OLED cu rată de refresh de 120 Hz, tastatură retroiluminată și touchpad OceanGlass.

Procesoarele sunt din generația 13, anume Intel Core seria H, iar autonomia poate ajunge până la 9,5 ore. Răcirea se face cu ventilatoare duble TwinAir, tastatura permite circulația aerului iar conductele de căldură D6 duale sunt din cupru.

Șasiul este din aluminiu, ramele sunt foarte subțiri și marginile înguste. Așa se face că și greutatea este redusă.

Funcțiile de viodeoconferință PurifiedView se dovedesc a fi foarte practice, având camere web de 1440 ce oferă imagini calitative chiar și în condiții de iluminare slabă.

Grafica a căzut pe umerii plăcilor NVIDIA GeForce RTX, cel mai performant model fiind GeForce RTX 4050.

Prețurile pleacă de la 999€ și urcă în funcție de model și dotări, urmând să fie lansate în primele luni ale acestui an.

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.