Comentarii

 1. Te-ai tampit?
  Ce ai pe Netflix prietene? Unde e multimea aia de filme si seriale de care vorbesti? Ce seriale bune ai? Breaking Bad, Scream, Hannibal, OITNB si cam pe aici se opresc. In rest? Hot girls wanted, Hitler si nazistii si filme cu note pe IMDB sub 4. Fii serios. Ne lipseste 93% din continutul din State, dar platim acelasi pret cu acestia. Sunt abonat la Netflix din prima luna de dupa trial, si stiu ce vorbesc. Ce alternative avem? Voyo? AntenaPlay?
  As fi de acord cu datul jos la site-uri de filme si seriale daca ai avea alternative calumea, nu platforme care stau sub papucul PROTV, Antena si alte mizerii televizate.

 2. Mă eu dacă vreau să văd un film ce are calitate bune, mă duc la cinema. În rest seriale și așa rare pe care le văd, prefer să le văd pe site-uri care nu au terminația .ro. Fiindcă la noi este bine știut faptul că offshore nu este chiar offshore.

 3. Nu e mai simplu un bilet la cinema? Acum câteva săptămâni am văzut filmul Me before you la cinema, iar de câteva zile, o mulțime de prieteni de pe facebook se uită la filmul ăsta, nu la cinema, pe internet, unde nu îl vede la o calitate decentă, experiența este… n-am cum să o descriu. În schimb, la cinema îl vezi la calitate mare, ecran cât vezi cu ochii și la final, poți începe să râzi de toti cei care plâng. Treaba cu pirateria va exista mereu, atâta timp cât Gigi de la 2 nu-și permite un bilet la cinema sau mai bine dă banii pe un pachet de țigări.

 4. Da, ai dreptate. Dar să știi că majoritatea oamenilor nu înțeleg cum stă treaba cu drepturile de autor. Ei au impresia că dacă intră pe serialegratis.ro nu au nicio obligație. Și da, la HBO sunt filme faine, dar le dau de prea multe ori. De o lună sunt obsedați ce ceva film cu Crăciun..
  Și nu numai despre filme putem pune problema…Am pățit o chestie cu un client care a furat un logo de pe google și m-a pus să șterg numele respectivei firme și să îl trec pe al lui. Evident că am refuzat și evident că nu a înțeles refuzul meu.

 5. stati si vedeti cum se inchid rind pe rind siteurile si asta datorita celor de la microsoft si google si no sa mai puteti vedea nimica plus unele programe jocuri filme nu vor mai merge, eu stiam asta de 2 ani de zile inainte sa fie publicate postari pe net si va mirati de ce unii administratori sint lasati in ceata din cauza birocratiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.