Skip to content

Nimic de la eMag, până la urmă

Nu am pregătit o listă de produse înainte de a face cumpărături pe eMag, iar dimineață am luat produsele așa la o primă vedere. O saltea care era de fapt de la alt magazin care vinde prin eMag, o drujbă și un aragaz, ambele de la eMag. După ce am dat comanda, am început să mă mai uit la review-uri și alte detalii.

Drujba la prețul întreg, pe eMag, era vreo 530 de lei, prețul fiind redus la 300. În alte magazine prețul întreg era 320. Deci țeapă. La aragaz nu știu dacă era mărit prețul, însă am citit destul de multe review-uri mai puțin ok, așa că am renunțat și la el. Era marcă Star-Light, așa că am luat până la urmă un Hansa de pe Ideall.Ro. E prima oară când iau de la ei, așa că sunt curios să văd ce și cum. Drujba am luat-o tot prin eMag, doar că de la Flanco. Am trecut de la cunoscuta marcă Lider, la Heinner.

Am și economisit vreo 50 de lei per total, pentru că am dat comanda în altă zi decât de Black Friday, iar de acum aștept produsele. De la Cargus am primit mesaj că vine salteaua azi, dar nu a mai venit. Flanco mi-a zis că azi sau mâine, iar de aragaz încă nu știu nimic.

Ajung deci la concluzia că de Black Friday trebuie să faci pe detectivul înainte de a lua un produs, să te asiguri cel puțin că nu îl iei mai scump.

2 Comments

  1. Vlad Vlad

    Ma lasa rece EMag, a trecut mai bine de o saptama si nu au trimis coletele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.