Cursuri Udemy la 11 dolari. Doar 4 zile rămase

Zic de ceva timp că o să mă opresc din a sta și a mucegăi la calculator și că o să mă apuc să mai învăț câte ceva. Încă lucrez la asta, dar cert e că încă nu m-am apucat serios încă de nimic în online. Prin offline mi-am mai găsit câteva hobby-uri pe care încerc să le fructific. Dar desigur, partea de online e importantă pentru mine, pentru că planurile mele sunt legate de ea. Dar cu siguranță atunci când voi zice vreau să învăț X, voi căuta cursurile pe Udemy.

Iar asta nu pentru că aș fi făcut eu nu știu câte cursuri pe Udemy, deși sunt și cursuri gratuite, ci pentru că sunt reduceri deseori. Și nu e vorba de reduceri precum face eMag, ci chiar reduceri pe bune. De exemplu acum, cu ocazia St Patrick s Day, o mulțime de cursuri costă doar 11 dolari, reduse unele chiar și de la 200 de dolari. Ceea ce înseamnă doar vreo 40 de lei, adică o nimica toată.

Așa că, dacă tot stați – ca mine – destul de multe ore la PC pe zi, ar trebui să vă apucați de niște cursuri. Niciodată nu strică niște informații noi pe care le poți fructifica mai apoi. Vedeți doar că oferta despre care am vorbit mai sus este totuși limitată, dar cu siguranță promoții vor mai fi pe Udemy, așa că este de verificat!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.