Acasă Diverse Rai și iad în aceeași țară. România te iubesc

Rai și iad în aceeași țară. România te iubesc

Autor

Data

CATEGORIE

Abia azi am apucat să mă uit și eu la ultimul documentar marca România te iubesc, cel de duminică – parcă – despre care am tot auzit pe Facebook, dar pe care nu am reușit să-l văd la TV. Nu pot spune că sunt un fan înrăit al emisiunii, deși mi se pare destul de reușită, dar am insistat mai tare să-l văd pentru că știam că e vorba de meleagurile mele dragi.

Mai nimic nou pentru mine, deși am fost surprins să văd că în sfârșit apare și pe la tv drumul cu care mă lupt eu de mai bine de un an și care tot nu e îmbunătățit. Cam așa arată:

Per total e o comparație între Est, Sud și Vest. Cum pe la noi prin Moldova oamenii sunt vai de ei – uneori după propriile merite – iar cei de din vest parcă ar fi în altă țară, aproape. Și până la urmă… cum mama mă-sii să fie bine, cu așa conducere și cu așa alegători? Și cum să se facă drumul ăla amărât când cică așa e de când e el și nu înțeleg unii ce nu e bine la drumul ăsta.

Mă rog, video mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=6tVlxAmtYs8

4 COMENTARII

  1. Într-un univers paralel, așa dupe cum este și statu paralel, deci acel drum este perfect. Pentru o mai bună înțelegere, recomand serialul Fringe. Noi rămînem însă tot cu drumurile în starea care sînt, pentru că de sus, de sus de tot, de sus de tot de tot de tot, drumurile… par în regulă. Și cui îi pasă ?!
    România, te mai iubesc oare ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente