Păreri scule ProCraft

Ați auzit de ProCraft până acum? Ei bine, dacă răspunsul este negativ, află că ProCraft se ocupă cu realizarea de diferite scule și unelte electrice. De la motocoase, la aparate de sudură, rindele electrice, autofiletante și altele de genul. Practic, e ceva marcă chinezească, probabil, care face aproape de toate.

Cea mai mare atracție a sculelor ProCraft este prețul accesibil. La fel precum majoritatea chinezăriilor, sunt ieftine și probabil că ăsta este motivul pentru care lumea le cumpără. Cu toate astea, pe unde găsești ProCraft, scrie și Germania. Că `or fi făcute acolo sau nu, doar ei știu.

Se găsesc inclusiv pe eMAG dar și prin bazar și la depozite d-astea de cartier. Ăsta este și motivul pentru care mă pot lăuda și eu cu vreo câteva astfel de unelte.

Aș pune lăuda sub ghilimele, pentru că nu sunt tocmai prea mulțumit de calitatea lor. În afară de flex, rindeaua electrică și fierăstrăul tip sabie au cedat mai repede decât mi-aș dori.

Nu am apucat încă să le duc la vreun meseriaș, să văd poate există vreun leac, deși o să fac și asta la un moment dat. Cine știe, poate că nu e o defecțiune prea mare. Sau o fi…? Voi vedea.

Cert este că de acu` sunt sigur că voi fugi de ProCraft ca de dracu`. Așa că.. dacă sunteți în căutare de păreri despre sculele ProCraft, vă dau eu una: stați departe de ele.

Distribuie articolul:

3 Comentarii

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.