Xiaomi 70Mai Midrive TP03 Lite recenzie și păreri

După ce am pățit ca al meu compresor ieftin să îmi dezumfle roata, în loc să o umfle, am zis că trebuie să îmi pun numaidecât un compresor bun în mașină. Dar ce model să aleg? Am ales Xiaomi 70Mai Midrive TP03 Lite, despre care voi scrie mai multe păreri în acest articol. Un fel de recenzie, dacă îmi permiteți.

O lungă perioadă de timp, am folosit un compresor auto din Carrefour. L-am folosit la două mașini, doar că la un moment dat a cedat. Eu suspectez că ar fi ștecherul de vină, dacă îl pot numi așa. Știu că are ceva siguranță, urmează să o verific.

Apoi m-am ales cu un alt compresor auto, doar că mult mai ieftin și mai slab calitativ. Nu am fost niciodată mulțumit de el, dar a funcționat așa.

Am renunțat însă la merge și așa când, la o tentativă de pană, în loc să îmi umfle roata cât să pot ajunge la o vulcanizare, el a rezolvat-o de tot. Frustrarea resimțită în timp ce descărcam toate bagajele din portbagaj – erau multe – m-a convins că a sosit timpul să îmi cumpăr, în sfârșit, un compresor acătării.

Sunt multe modele pe eMAG, dar am ales modelul Xiaomi 70Mai Midrive TP03 Lite. Avea un preț ok (eu l-am luat cu 170 de lei, dar îl poți găsi și mai ieftin, dacă ai noroc, sau mai scump). Mai erau și alte compresoare auto de la Xiaomi, mai scumpe, dar am zis că ăsta este ok pentru mine.

Xiaomi 70Mai Midrive TP03 Lite este un compresor auto bun

A ajuns în 2-3 zile de la comandă, într-o cutie albă, puțin lovită de la transport. Din fericire, loviturile nu au afectat și compresorul. Așa că la vreo două zile de când a venit, l-am și pus la treabă.

Nu aveam nici o roată pe pană, așa că doar am reglat presiunea puțin în roți cu câte 0.20 BAR, aproximativ. A umflat fără probleme roțile, așa că după ce am experimentat utilizarea compresorului auto, concluzia a fost clară pentru mine: am făcut o alegere potrivită.

De ce spun că este un compresor bun?

Sunt multe lucruri care îmi plac la compresorul 70Mai Midrive TP03 Lite, realizat de cei de la Xiaomi. Printre ele, cele mai importante avantaje sunt:

  • Are dimensiuni reduse, așa că îi găsești imediat locul în portbagaj sau în cine știe ce alt loc din mașină;
  • Chiar dacă este mic, compresorul pare destul de solid, așa că nu ai teama că s-ar putea frânge în mâini;
  • Nu trebuie să stai cu ochii pe barometru. Doar setezi presiunea dorită, iar el se oprește când atinge acea valoare;
  • Are cablul suficient de lung pentru a ajunge la toate roțile, fără probleme.

Nu știu ce altceva mai mult ai putea cere de la un compresor. Și chiar nu mi-am propus numaidecât să îl laud.

Merită?

Așa cum spuneam, consider că achiziționarea acestui compresor a fost una dintre cele mai bune decizii de anul acesta.

Mă mulțumește rapiditatea de umflare a roților, controlul simplu al aparatului precum și faptul că poți pune atât cablul cât și furtunul în interiorul compresorului, așa că nu se vor încâlci prin portbagaj, cum s-ar întâmpla sigur dacă ar fi lăsate de izbeliște.

Dacă îl găsești și la reducere (poți da click aici pentru a verifica prețul) atunci e semn clar că trebuie să îl cumperi. Sunt și alte accesorii pentru a umfla mingi de fotbal, saltele sau cine știe alte chestii gonflabile – nu vă gândiți la prostii – așa că… dacă ai nevoie de un compresor auto bun, atunci acesta ar putea fi o alegere potrivită.

Când voi avea noi experiențe cu el, voi actualiza articolul. Drept urmare, dacă vă interesează să aflați mai multe păreri despre acest compresor Xiaomi 70Mai Midrive TP03 Lite, stați pe aproape că sigur vor mai apărea.

Voi ce compresor auto aveți în mașină?

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Am două compresoare ieftine cumpărate de la Kauflant – le-am folosit pe amândouă și sunt mulțumit de ele și nici nu am avut probleme cu ele până acum. Prețul la ele a fost în jur de 50 de lei bucata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.