Acasă Diverse La treabă! Că doar vine ministrul

La treabă! Că doar vine ministrul

Autor

Data

CATEGORIE

Recent, într- comună vecină (Manoleasa), oamenii au protestat pentru starea unui drum național din pământ care era desigur varză. A fost destul de multă lume, din câte am văzut, așa că în zonă a ajuns tocmai Ministrul Transporturilor. Nimic anormal până aici.

Azi am trecut pe drumul care duce către Manoleasa și am văzut că oamenii lucrau pe acolo. Desigur, 4 ingineri și un lucrător, după cum se obișnuiește. 4 serviete și o lopată. Lucrau oamenii cu spor, câte o lopată-două în fiecare groapă, iar gropi nu erau deloc puține. Pe scurt: treabă de mântuială.

Inițial nu știam ce naiba fac ăia acolo și de ce. Adică serios… să vezi oameni că lucrează la drumuri e cam anormal. Cel puțin pe la Botoșani. Când m-am întors am văzut și „rezultatele”. Gropile, aproape la fel de nasoale ca înainte, doar că de data aceasta erau pietre în ele. Nu știu cât vor rezista pietrele alea acolo, ori dacă vor turna și ceva deasupra, însă e clar că peste o lună drumul va fi la fel de varză.

Mi se pare însă amuzant că lucrurile funcționează numai când se anunță câte un eveniment d-ăsta, precum un protest sau venirea unei personalități care aduce desigur și presa după ea. Inițial am vrut să merg și eu la conferința de presă pe care ministrul o organizează, să-l întreb dacă-i plac drumurile de pe la noi și să-i arăt și cum arată DJ 294, însă nu am prea avut cu cine.

Mă întreb însă dacă el vede „lucrările” astea făcute așa, să arate bine la vizită, că doar sunt evidente. Probabil nu. Dar nu-i nimic, vom plăti rovinietă colorată când mergem la oraș și vom ajunge ori cu baia spartă, ori cel puțin cu mașina tratată cu nămol.

5 COMENTARII

  1. Nu va mai legati de drumul de la Manoleasa sau Mihalaseni-Dangeni deoarece noi botosaneni asteptam cu sufletu la gura noua era a transporturilor , adica aparitia masinilor care zboara (noul transport aerian).Prea multe drumuri prin judetul Botosani ar dauna grav fauna si flora se stie ca acest judet are o fauna si o flora foarte bogata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente