Skip to content

Turific! e ceva mangific

Mi-am permis să fac o rimă, hehe. Am zis că voi promova câte o idee faină pe săptămână da? Ieri am căutat dar nu am găsit mai nimic însă se pare că nu întârzii prea mult. Astfel în rândurile următoare voi vorbi puțin despre Turific!, o echipă formată din niște tipi – cred eu că-s mai mulți – care fac accesorii foarte, foarte faine pentru bicicliști.

Nimic nu cred că e mai frumos decât să faci ceea ce îți place. E și mai frumos să vezi oameni care reușesc să facă asta și, pentru că au reușit, sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Cel puțin așa i-am văzut eu în pozele paginii de Facebook: niște oameni faini care fac ceea ce le place, deci niște lucruri faine.

Le dădusem like acum mult timp în urmă iar aseară i-am găsit prin News Feed. Ce fac aceștia? Păi, după cum am zis și mai sus, accesorii pentru bicicliști. Totuși nu e vorba chiar de orice accesorii ci de niște accesorii handmade, originale și cu stil.

Indiferent că e vorba de o șapcă, un portofel sau o geantă, toate au culori care se îmbină foarte fain astfel încât parcă ți-e mai mare dragul să mergi pe bicicletă cu așa echipament. Nu, nu vorbesc din proprie experiență ci doar îmi închipui. Uitați doar un exemplu cu o șapcă pe care am găsit-o la ei și mi-a plăcut:

turific sepci

Sau o geantă care mi-a plăcut:

turific gentiAceștia au chiar și un cont pe Instragram unde-și mai postează accesoriile create dar și un magazin online de unde vă puteți procura și voi câte o minunăție de genul celor prezentate mai sus.

Așadar, nu pot decât să-i felicit pentru ceea ce fac și sper să-și continue treaba la fel de bine, nu de alta dar curând vine vara și voi putea merge mai mult cu bicla, deci voi avea nevoie de o șapcă ceva iar acum știu de unde să o cumpăr.

One Comment

  1. Acum e prima oara cand aud de ei, am dat o geana la ei pe Facebook si par interesante lucrurile pe care le fac. Lasand detaliile la o parte, ii apreciez cel mai mult (fara sa stiu mare lucru despre ei) pentru faptul ca fac ceea ce le place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.