Acasă Diverse Când semnalul cade, apare panica

Când semnalul cade, apare panica

Autor

Data

CATEGORIE

Principalul eveniment din ziua de 5 martie a fost faptul că Telekom a căzut. Rău de tot. Așa cum ziceam și pe Facebook, i-au ajuns poate blestemele mele, mai ales că încă am probleme nerezolvate cu ei, deși a trecut ceva timp. Detalii aici.

Ca mulți alții și eu sunt client telekom chiar și la telefonie mobilă. Am avut chiar două abonamente. Iar în frumoasa zi de luni am văzut că nu am semnal, iar apoi că sunt în roaming. Mama mă-sii, am lăsat telefonul deoparte și asta a fost. Intrând pe Facebook, tot mai multe persoane se plângeau că au probleme cu telefonul. Am zis să trollez puțin și să anunț, într-un mod neserios, că Telekom e în momente grele. Altfel, oare câți și-au spart telefonul?

Partea nasoală e că aveam facturi de plătit, iar ca să le plătesc, trebuia să primesc un cod prin mesaj. Le-am plătit și pe alea, mai spre seară, când și-a revenit. Am fost pe la Dedeman iar la casă aproape mă luau nebuniile, pentru că doamnele de acolo își băteau capul că de ce nu merge netul? Fel și fel de concluzii care mă enervau și mă amuzau totodată.

Asta doar după câteva ore în care una din rețelele mobile principale de la noi a căzut. Dar cum am rezista oare o săptămână fără telefon? Ar fi un haos total, cu siguranță. Și e oarecum trist că am devenit chiar atât de dependenți, însă… ăsta e cursul firesc al omenirii, nu?

4 COMENTARII

  1. Adevarata cauza a picarii retelei, care au cauzat atitea si atitea glume, are o cu totul alta explicatie, care de fapt nu are nici o legatura cu scuzele oficiale prezentate. Este vorba de un fenomen universal de care sa ocupa mari oameni de stiinta, fiind o chestie cit se poate de serioasa. Este vorba de:
    A REVENIT GRAVITATIAAAAAAA !!!!
    Oul a ajuns deja pe podea… pe bune…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente