Se pare că a apărut boxa portabilă JBL GO 4

Constat că sunt un utilizator destul de ușor de fidelizat. Ori cel puțin îmi place să descopăr produse de calitate, pentru ca mai apoi să mizez doar pentru produsele de la producătorul respectiv.

De exemplu, am devenit fan al produselor de la JBL atunci când am descoperit boxa unui prieten. Prin urmare, mi-am luat și eu mai întâi o boxă JBL GO 2, după care am făcut upgrade la modelul GO 3.

Nu am trecut neapărat la GO 3 pentru că aș fi fost nemulțumit de GO 2, însă îmi plăcea mai mult designul nou. De altfel, GO 2 funcționează și acum, numai că a ajuns pe meleaguri vasluiene.

GO 3 o mai folosim și astăzi la grătare, atunci când nu ne lăsăm în baza radioului. Tot plănuiesc de ceva timp să fac încă un upgrade, dar încă nu a sosit timpul. Totuși, Altex s-a gândit să îmi facă inimă amară, cu o reclamă pentru noua boxă de la JBL, anume GO 4.

Sunt ceva schimbări de design, iar boxa pare ceva mai slim parcă, ceea ce nu mă atrage neapărat. Totuși, sunt și câteva îmbunătățiri care mă atrag: autonomia mai mare și funcția de a conecta două (sau mai multe?) boxe simultan, pentru un sunet stereo, mai plăcut. O puteți vedea aici.

De asemenea, pare că există o aplicație care ajută la reglarea sunetului și la alte lucruri asemănătoare. Destul de interesant.

E mișto, dar cel mai probabil că nu o voi lua. Chiar dacă o astfel de boxă mică e ce trebuie din punct de vedere al sunetului, pentru noi, voi trece, cel mai probabil la un model Flip Essential sau la ceva asemănător, în funcție de reducerile pe care le voi găsi, iar asta în mod special pentru o autonomie mai generoasă.

Voi cu ce boxe portabile vă lăudați?

Distribuie articolul:

10 comentarii

  1. Am și eu un GO 3 de puțin timp, că am vrut să anulez un abonament Vodafone și să portez numărul, dar mi-au propus o variantă mai bună, cu o boxă JBL GO 3 cadou și m-au făcut să mă răzgândesc. Se aude bine, nu știu ce ar putea îmbunătăți în afară de autonomie, care oricum e bună. Pentru volum mai mare am boxa SACKit MOVEit X, un nume care nu spune nimic, însă boxa e ce trebuie, chiar dacă la 2,1 kilograme nu prea e de ținut într-o singură mână.

    • Cum e cu autonomia SACKit? Nu am auzit niciodată de ea. De cât timp o ai și cum se comportă? Detaliiiiiiiii… poate bag divorț de jbl, la un moment dat. Ai luat-o de la noi?

      • Autonomia este excelentă. Nu știu să spun câte ore ține. Nu am avut atât de multă treabă încât să o iau încărcată complet și să o descarc cu totul în aceeași zi. Eu am cumpărat-o prin 2022 de la evomag, mai mult pentru că era la preț bun. Are și bass, are și medii, dar și înalte. Echilibrat. Nu ai atâta bass ca la JBL, dar e mai mult decât suficient. E de testat dacă o găsești la preț bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.