Cum elimini textul de pe desktop in Windows 11

Așa cum spuneam zilele trecute, am trecut la Windows 11. Și am descoperit repejor un lucru care nu îmi place. Anume textul de pe desktop, din colțul din dreapta jos. Este vorba despre acel Watermark, în care scrie versiunea de Windows folosită. E ceva de genul Windows 11 Pro Insider Preview Evaluation Copy Build xxx…. și apoi ceva cifre pe acolo. Așa arată:

cum ștergi watermark windows 11

Îmi stătea pe creier acel text, chiar dacă nu petrec timp pe desktop. Îmi place să fie mai mereu gol, iar acel text era în mod clar în plus. Așa că am căutat să îl scot și nu am avut nevoie de prea mult timp să găsesc o metodă.

Mai exact, am găsit un mic progrămel aici mai mic de 1mb, pe care îl descarci, îl deschizi o singură dată și apoi va fi necesar un restart. După restart, watermark-ul de pe desktop va fi doar amintire, ceea ce poate aduce destul de multă satisfacție.

Astfel, dacă ești și tu în căutarea unei metode de eliminare a textului de pe desktop în Windows 11, cu siguranță te va ajuta soluția recomandată de mine în acest articol.

Iată și un videoclip util în acest sens:

2 Comentarii

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.