Am instalat iar Windows 11

Pot fi destul de încăpățânat uneori, iar asta mai ales în ceea ce privește tehnologia. Sunt fixist, să zic așa, iar dacă nu îmi iese ceva, încerc până reușesc. Iar după o primă experiență eșuată cu Windows 11, am zis că merită să mai încerc o dată.

Prima experiență a fost nasoală deoarece pur și simplu întâmpinam niște erori ciudate. De exemplu, blogul mergea greu. Pe alte site-uri nu mă puteam loga în panoul de administrare. La o primă vedere, nu ar avea treabă sistemul de operare. Însă după ce m-am întors la Windows 10, toate alea au dispărut.

Doar că aseară am zis să îmi dau treabă iar. De fapt, am început cu căutarea unei soluții de dezactivare a touchpad-ului atunci când am mouse conectat. Sigur, treaba asta e ușor de făcut, există o setare care te ajută să faci asta în panoul de control, la suportul tactil. Sau ceva de genul. Doar că eu nu mai aveam opțiunea respectivă.

Așa că am tot testat diferite variante de Windows 10, printre care Home, Education și Pro. Nu știu dacă mai sunt și altele.

Era dubios rău pentru că în trecut am avut opțiunea respectivă și nu știu când a dispărut. Așa că am început să mă joc cu driverul. L-am actualizat și am trecut la o versiune anterioară de nu știu câte ori, până a apărut opțiunea la setări suplimentare.

dezactivare suport tactil din setări suplimentare

Ei bine, eu secțiunea ELAN nu o aveam. Abia ieri a apărut în urma a nu știu ce. Chiar nu știu ce am făcut de a apărut, dar sper să nu mai dispară.

Și dacă tot am rezolvat problema asta, cu Windows instalat pe curat, direct de pe site-ul oficial, am zis să mai încerc o dată și Windows 11. Fac toate actualizările, mă înscriu în programul Insider ca dezvoltator dar ghici ce… nu mai primeam actualizarea pentru Windows 11.

Am zis că na, m-au ars ăștia de la Microsoft după ce au văzut că am renunțat rapid la prima experiență. Și m-am împăcat cu gândul, măcar era dezactivat touchpad-ul.

Doar că dimineață m-am mai uitat o dată peste actualizări și Windows 11 era acolo. I-am dat update fără a sta pe gânduri. Acum văd că merge bine, sper să o țină tot așa.

Sper să pot folosi 11 în continuare pentru că îmi place schimbarea, îmi plac chestiile noi, iar schimbarea de interfață e pe gustul meu. Încerc să mă învăț cu startul pe mijloc, deși mai dau click-uri în gol în partea stângă.

Voi cum sunteți.. ați trecut la 11 sau mai așteptați?

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.