Cum alegi mai ușor câștigătorii unui concurs organizat pe Facebook

Foarte multe pagini de Facebook organizează concursuri pentru comunitate și de foarte multe ori m-am întrebat cum reușesc să aleagă unul sau mai mulți câștigători atâta timp cât numărul de like-uri și de comentarii este atât de mare. Am aflat însă după ce am organizat și eu un mic concurs pe pagina de Facebook BlogdeCarti.Ro (să știți că nu mă supăr dacă dați și voi like paginii).

Mai exact, există tot felul de unelte, gratuite sau pe bani, care te ajută să faci asta foarte rapid. Eu am folosit Woobox unde m-am logat cu contul de Facebook, am oferit permisiuni iar mai apoi am ajuns în panoul de control. De aici poți alege pagina și postarea cu concursul pentru care dorești să alegi câștigători și cu doar câteva clickuri ai scăpat de o grijă. Cam așa arată platforma:

cum organizezi un concurs pe facebook

Tot ce trebuie să faci este să apeși Pick Winner și, după ce selectezi câteva criterii precum câștigătorul trebuie să fi dat like la postare, să fi comentat sau să fi comentat doar o singură dată, Woobox alege pentru tine câștigătorul sau câștigătoarea. Desigur că după alegerea persoanei câștigătoare mai puteți alege o altă persoană și tot așa.

alegere castigatori facebook

Totul e atât de simplu încât nici nu e nevoie de un ghid pentru a vă explica ce și cum. Am încredere că vă descurcați și singuri.

14 comentarii


 1. Interesant, eu până acum am folosit random.org, dar nici nu am avut mai mult de 15 participanţi la concursuri, aşa că am pus numele într-un excel.
  Am totuşi o problemă cu organizarea concursului pe facebook, şi anume că nu reuşesc să promovez postarea pt că mereu îmi spune că am prea mult text în poza pe care o folosesc. Tu ai şi promovat concursul? Că poate mă luminează şi pe mine cineva în privinţa asta.

  Răspunde

 2. Dar cum se incarca pe facebook video-ul prin care se vede in mod obiectiv cum a fost ales castigatorul ?

  Răspunde

 3. da este usor, dar a observat cineva ca daca ai acceptat termeni si conectarea cu ei, sunt administratori cu drepturi ca si tine a paginilor? Deci, intr-o zi probabil vei ramane fara pagina.

  Răspunde

 4. Buna, este legal sa organizez un concurs pe Facebook? Am pagina de haine, pe firma. Am nevoie de sfaturi juridice sau cum as putea proceda?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.