Scade numărul de abonați la Netflix + se vrea introducerea unui abonament cu reclame

Netflix anunță că nu a început prea bine anul, iar în 2022 numărul utilizatorilor este în scădere. Și care credeți că sunt măsurile pe care vor să le ia?

În primul rând, se vorbește tot mai des despre măsurile menite pentru a opri partajarea conturilor între mai multe persoane. Sau mă rog, cel mai probabil vor introduce ceva taxe pentru fiecare persoană care are acces la cont iar cu toții vor putea contribui la factură.

Dat fiind faptul că multe persoane își împart contul de Netflix cu apropiații pentru a plăti mai puțin, cu siguranță introducerea de taxe suplimentare ar afecta în continuare numărul de abonați.

Mai mult decât atât, Netflix vrea introducerea unui abonament mai ieftin, dar cu reclame. Să vedem cât de ieftin va fi și cât de multe reclame vor avea. Cert e că poate fi o opțiune ok, deși majoritatea celor care au ales să se uite la filme pe Netflix au făcut-o, cel mai probabil, și datorită lipsei reclamelor.

Acum, rămâne de văzut dacă nu vor apărea soluții neortodoxe de a opri reclamele pe Netflix, în cazul abonamentului nou, așa cum se întâmplă deja pe alte platforme.

Sunt vești de bine, sau de rău? Ce ziceți?

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Eu am crezut că de când cu atâtea alternative, or să mai scadă prețul, dar nimic pentru cât oferă.

    Noroc că a învățat socră-miu să îl folosească și se mai justifică momentan.

    • Și eu speram că vom beneficia de scăderi de preț odată cu apariția concurenței, dar aparent prețurile nu scad niciodată. Cel puțin nu în vremurile actuale.

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.