Ați cumpărat de la Ozone.ro?

Așa cum am mai spus-o și în alte articole, precum cel despre Dwyn, lumea obișnuiește să îmi solicite păreri înainte de a comanda de la câte un magazin online mai puțin cunoscut. Oamenii știu că petrec destul de mult timp online, așa că au încredere în abilitatea mea de a mă informa despre magazinele online.

De data aceasta, mi s-a cerut să mă documentez despre Ozone.ro. Cum lumea caută păreri despre magazine, am zis că merită să scriu și despre acesta.

Persoana respectivă își dorește un bloc de desen pe care îl găsim doar pe ozone.ro. Aparent, ei au mult mai multe produse, de la boxe portabile și televizoare, la filme, jocuri, jucării și produse pentru casă. Un fel de eMAG mai mic, deși ei se laudă ca fiind magazin de gaming.

Magazinul e cumva din Bulgaria, despre care se discută destul de mult pe internet. Găsiți pe reddit o discuție interesantă. Sunt atât oameni mulțumiți, cât și nemulțumiți.

Multe persoane se plâng că produsele au ajuns distruse. Transportul din Bulgaria pare a fi problematic, chiar dacă distanța nu este atât de mare. Cine știe în ce condiții sunt ele aduse la noi.

Apoi, sunt destul de multe persoane care se plâng de imposibilitatea de a face retur precum și de faptul că nu primesc banii înapoi. Totuși, au fost și persoane care au zis că au primit banii. Mai greu, dar i-au primit.

Încă nu sunt decis dacă merită să fac comanda, deși costul ei e mai mic de 100 de lei, așa că riscul nu ar fi chiar major, sau nu. Dar vă țin la curent, în cazul în care decid să fac asta.

Apropo, aruncați o privire și peste secțiunea de recenzii de pe Facebook. Multe persoane nemulțumite și acolo, majoritatea recenziilor negative neavând un răspuns din partea magazinului, ceea ce îmi arată o oarecare lipsă de profesionism.

Ați cumpărat de la ei? Ce părere aveți?

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. N-am cumpărat personal, dar pe unul din grupurile de puzzle-uri pe care sunt, lumea comandă destul de des și am văzut că sunt mulțumiți. Nu știu dacă ajută, dar e singurul context în care am auzit ceva despre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.