Am văzut filmul Amuțire și mi-a plăcut

Îmi era dor să mai văd un film căruia să nu îi găsesc nimic de reproșat. În ultima perioadă am văzut multe filme românești la care a fost mereu ceva de zis. Zilele acestea am observat că filmul Amuțire ocupă prima poziție în topul celor mai vizionate filme la noi, așa că am zis să-l încerc.

Filmul nu este nou, ci a fost făcut în 2020. Abia acum a ajuns pe Netflix și cred că bine au făcut că l-au adăugat pe listă.

De menționat este că nu vorbim despre un film american, ci canadian. Altă treabă, nu? Glumesc. Este un film polițist ce poate fi încadrat și în categoria de thrillere, mai ales datorită suspansului pe care îl oferă.

Nikolaj Coster-Waldau, actorul cunoscut mai ales pentru rolul din Game of Thrones, acolo unde a fost Jaime Lannister, este un fost vânător care pornește pe urmele unui posibil criminal.

Nu este în cea mai bună perioadă a vieții lui, după despărțire și mai ales după pierderea fiicei sale. Are în grijă o rezervație naturală pe teritoriul căreia pare că se întâmplă lucruri mai puțin ortodoxe. Așa că începe iarăși vânătoarea în care joacă atât rolul de vânător cât și cel de vânat.

Are în jur de o oră și jumătate, iar datorită suspansului nu e timp de plictiseală. Este destul de original așa că The Silencing, acesta fiind numele său în engleză, are nota 6.2 din 10 pe imdb. O notă destul de cinstită, zic eu. Ba chiar mă așteptam să fie o idee mai mare.

Dacă vreți ceva suspans, eu zic că Amuțire merită văzut. L-ați bifat?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.