Ați cumpărat de pe Dwyn.ro?

Fiind mai tot timpul cu ochii pe online, mi se solicită din când în când păreri despre anumite site-uri. Nu că le-aș ști pe toate, dar știu să mă documentez și să caut feedback, iar de aceea am uneori un cuvânt de spus înainte de o achiziție anume.

Ultimul magazin online nu foarte popular despre care mi s-a cerut opinia se numește Dwyn.ro. Sau Dwyn Shop, după cum mai este cunoscut.

Spre deosebire de multe alte magazine, numele de dwyn mi se părea totuși cunoscut. Nici eu nu știu de unde, dar sigur mai auzisem de el.

O mașină de spălat rufe, de la LG parcă, are cel mai mic preț la ei. E cu vreo 500 de lei mai ieftină decât pe eMAG, Altex și mult mai ieftină decât pe site-uri precum Flanco sau Badabum.

Pare că Dwyn vinde electrocasnice dar și alte produse, de la laptopuri, telefoane, tablete, componente PC, aparate foto, produse auto sau chiar diferite produse petnru casă și grădină.

La o primă vedere, este un magazin mare ce vinde de toate, așa că de ce-am îndoi de seriozitatea Dwyn?

Înainte de toate, am consultat recenziile lăsate la locația de pe Google. Aici, din aproape 250 de recenzii, au 4 stele din 5. Iar asta pare destul de ok. Totuși, știu cum funcționează acele recenzii, mulți obișnuiesc să cumpere, așa că nu m-am lăsat doar în baza acestui detaliu.

Dar, spre surprinderea mea am găsit multe recenzii nașpa. Atât acolo pe Google, cât și pe alte site-uri, precum forumul softpedia. Oamenii se plâng, în special, că nu au putut face retur, că nu s-au putut folosi de garanție și de alte probleme de genul. Comentariile de genul m-au făcut să nu le recomand Dwyn.

Vă întreb însă și pe voi… ați cumpărat vreodată de pe dwyn.ro? Aveți experiențe cu ei?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.