Primești amendă dacă înjuri pe Facebook

De curând a fost o știre în Suceava, care ne spuneam despre faptul că niște polițiști au oprit ușor și l-au lăsat fără plăcuțele de înmatriculare. Motivul? Acesta transporta la școală doi copii, iar unul dintre ei era în scaun cu rotile. A ales să meargă astfel, deoarece nici gând să poată călători cu autobuzul.

Acum, cred că șoferul nu era neapărat tatăl copiilor sau ceva de genul, așa că probabil că polițiștii au încadrat fapta la piraterie sau ceva de genul.

Ei bine, acea știre a stârnit un puternic val de indignare pe rețelele de socializare, așa că internauții nu au stat prea mult pe gânduri, ci au scos dicționarul de înjurături cu care au dat în polițiști.

La puțin timp, mulți dintre cei care nu au dat dovadă de stăpânire și au dat frâu liber injuriilor, au fost chemați la secție. Unii au scăpat cu un avertisment, alții cu amendă în valoare de 200 lei. Cred că este amenda minimă, mă gândesc că pot fi și mai mari.

Așadar, ușor cu curajul și nervii pe rețelele de socializare. Aparent, nu e nevoie decât ca cineva să depună plângere împotriva ta, iar tu te poți alege cu o amendă doar pentru că limbajul ți-a luat-o pe arătură.

Distribuie articolul:

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.