Sameday a simplificat trimiterea coletelor prin EasyBox

Cred că era posibil să facem asta și înainte dar probabil că era mai complicat. Ori nu era? Indiferent de situație, noutatea rămâne aceeași: astăzi este mai simplu să trimiți colete prin EasyBox.

Au lansat așa zisul „Sameday easyway” care își propune simplificarea trimiterii coletelor prin Easybox. Procedura este, într-adevăr, destul de simplă. Știu asta pentru că am început procedura de trimitere a unui colet chiar în primele zile după ce a fost lansată opțiunea.

Numai că am renunțat să o finalizez deoarece, din câte am înțeles eu, poți trimite doar colete care să fie ridicate, la rândul lor, din EasyBox ceea ce nu era și cazul nostru.

Obișnuim să trimitem ocazional coletele prin FAN Courier, atunci când ele nu sunt trimise în mediul rural. În caz contrar, le trimitem prin SameDay, care au prețuri mai ok pentru rural. Și DPD are prețuri decente, dar serviciile lor sunt proaste. Am povestit aici.

Pentru trimiterea coletelor, folosim platforma colete online, iar mai nou, când trimitem prin FAN, alegem să le lăsăm în FANbox. Este mai ieftin așa iar astfel mai schimbăm traseul de plimbare. Ar fi fost fain dacă ar fi fost un FANbox prin apropiere, dar deocamdată nu există.

Cei de la colete online ne oferă și posibilitatea de a lăsa coletul în EasyBox, pentru a fi trimis prin SameDay. Numai că necesită imprimarea AWB-ului, ceea ce nu putem face. Pentru câteva colete pe lună ar fi inutil să investim în achiziționarea unei imprimante, mai ales atât timp cât se poate și fără.

Concluzia e că… inițiativa celor de la SameDay e grozavă, doar că era și mai mișto dacă ne-ar fi lăsat să plasăm coletele în EasyBox pentru a fi livrate apoi la ușa destinatarului. Da, sunt persoane care preferă acest mod de livrare.

Totuși, dacă va fi necesar vreodată să trimit vreun colet care să fie lăsat în EasyBox, sunt sigur că o voi face. Voi?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.