Un mod grozav de a trimite colete

Prietena mea este pasionată de pictură iar împreună am decis că ar trebui să încerce să obțină și ceva profit din această pasiune, mai ales că ideea nu-i displăcea deloc. Drept urmare, am făcut o pagină de Facebook și au fost câteva persoane care au dorit un portret personalizat.

Marea majoritate erau din zonă, prieteni, așa că livrarea s-a făcut ușor. Dar a apărut și nevoia de a trimite un colet mai departe, prin capitală. Iar cum nu am mai trimis colete până acum, din proprie inițiativă, a fost o oarecare provocare.

Am căutat niște plicuri cu bule, care par destul de ok la o primă vedere, să vedem odată cu trecerea timpului. Apoi, am căutat prețuri pentru trimiterea coletelor, deoarece sunt câteva firme care fac asta și am vrut să o găsesc pe cea mai ok, mai ales din punct de vedere al costurilor.

Mai întâi am crezut că vom trimite cu Poșta Română, că părea cea mai accesibilă variantă. Totuși, mă speria birocrația, așa că am căutat oferte pe internet. Așa am dat peste acest site, anume colete-online.ro, mai ales după ce în urmă cu nu foarte mult timp am primit un colet prin intermediul acestui serviciu.

Am descoperit o platformă interesantă și mai ales foarte practică, ce facilitează mult trimiterea coletelor. Drept urmare, l-ați putea încerca și voi dacă trimiteți des colete online și vreți să beneficiați de cele mai bune prețuri.

Pe lângă faptul că sunt integrate mai multe servicii de curierat, de la FAN Courier, la Cargus, DPD sau chiar Poșta Română, oferă o mulțime de statistici interesante și mai ales mici reduceri.

Am văzut că mai sunt și alte astfel de platforme care integrează serviciile de transport colete de pe la noi, dar momentan mă rezum la a folosi această platformă. Cu timpul poate voi testa și alternativele pentru colete-online.ro, iar astfel voi reveni cu articole pe blog.

Presupun că astfel de platforme au și ele un comision din prețul plătit pentru transport că altfel… care ar fi rostul?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.