Am cumpărat cel mai ieftin detergent de rufe

De mult timp sunt curios să încerc variantele mai accesibile ale detergenților de rufe. Mă loveam adesea pe rețelele de socializare de reclame la fel și fel de detergenți, unii fiind foarte atrăgători din punct de vedere al prețurilor.

Cel puțin în comparație cu producătorii renumiți de detergent, produsele anonime – dacă le pot numi așa – au prețuri mult mai mici. Iar cei mari oricum nu pot spune că au produse care să mă facă să spun WOW!.

Prin urmare, am zis să testez. Până la urma urmei… ce aș fi avut de pierdut? Așa că am comandat acest detergent de rufe pentru care am plătit mai puțin de 40 de lei și care mi-ar fi suficient pentru 250 de spălări. Sună bine? Eu zic că da.

L-am folosit deja la vreo 3-4 spălări și găsesc nimic diferit în performanțele de spălare precum în cazul ultimului detergent de rufe, care era de la un producător mult mai renumit. Are puțin parfum, deși nu insist să aibă, și rufele sunt bine spălate.

În cazul petelor, adesea nu este suficient detergentul ci intervin cu un spray pe pată înainte de a le pune la spălat. Așa că nu mă pot lega de acest aspect.

Pare că am făcut o alegere bună, acum `oi vedea cum se comportă rufele după mai multe spălări folosind acest detergent.

Distribuie articolul:

6 comentarii

 1. Cred ca e mai mult decat suficient acest detergent pentru spalat haine transpirate, dar banuiesc ca nu bate ceva mai de renume, mai puternic si mult mai scump cand vine vorba de spalat haine chiar murdare de la locul de munca. Aici nu ma refer la haine murdare de noroi sau cine stie cu ce atinse, fie de praf sau etc, ci hainele mele de la munca pline de ulei hidraulic, vaselina uneori etc. In service hidraulic cred ca murdaresti hainele mai rau decat intr-un garaj auto sau de camioane :D.

  • Într-adevăr, pentru condiții de murdărie agresivă e nevoie de ceva mai bun… Doar că nu e cazul la mine. Mă rog, mai meșteresc și eu una alta pe la mașină cât să mă murdăresc pe mâini, să arăt că-s bărbat. Dar pot haine rele, făcute pentru exploatare, la care se renunță ușor când nu mai pot fi curățate. Oricum, nu se compară activitățile noastre.

   Tu ce folosești în acest caz? Poate sunt oameni care au nevoie să afle.

 2. Daca te referi la detergent, sotia mea cumapara mereu Dash Universal https://www.bol.com/be/nl/p/dash-universeel-waspoeder-witte-was-xxl-pack-100-wasbeurten/9200000123940412/
  Cand prindem ceva promotie luam cate 4-5 cuti deodata. Cam cu Dash mergem de ani de zile, am mai avut si Ariel si alte marci de pe aici din Belgia, dar vad ca a cumparat Dash in ultimii ani.
  Hainele mele de pe acasa cand mai mestesugaresc ceva si le super murdaresc cu te miri ce, le mai arunc si eu, abia mai rulez garderoba. Dar hainele de la munca costa foarte multi bani, aproape mai mult decat hainele mele de ocazii speciale :)) asa ca le spal, nu le arunc.

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.