Mi-am făcut cont de Spotify cu GamsGo

V-am povestit atât despre pasiunea mea pentru muzică cât și despre GamsGo, așa că probabil că nici una dintre ele nu mai reprezintă o noutate pentru voi.

Căutam de ceva timp un nou serviciu pentru a asculta muzică, dar parcă nu aș mai fi plătit prea mult și pentru el. Nu de alta, dar sunt abonat deja la multe dintre platformele de streaming de la noi și totodată caut mereu metode pentru a face economii.

Prin urmare, am zis că merită să testez serviciul folosind GamsGo, pentru a plăti mai puțin. Așa că am reușit să obțin abonamentul pe o perioadă de 3 luni pentru 10€, adică aproximativ 50 lei lunar. La Spotify aș plăti 24 lei lunar, așa că am economisit 24 de lei.

Sigur, există și varianta de încercare gratuită, însă dacă ați folosit-o deja, nu mai merită adusă în discuție. Prin urmare, dacă vreți un abonament de Spotify mai ieftin, acesta este link-ul pe care trebuie să îl apăsați.

Cum se face?

Toată treaba nu este deloc complicată. Pentru a obține un preț mai bun pentru abonamente la diferite servicii de streaming, pentru început, puteți intra pe GamsGo folosind link-ul de mai sus. Sigur, primesc comision pentru asta, însă veți obține și voi un discount.

Câștigul este de ambele părți, așa că merită, zic eu.

După ce ați accesat site-ul, alegeți abonamentul Spotify din lista de servicii disponibile.

De aici, pașii sunt simpli. Doar apeși pe butonul roșu „purchase now” iar mai apoi trebuie să alegeți durata abonamentului (3 luni sau 12 luni) și totodată puteți introduce un cod PROMO. Puteți folosi BOLO95 și obțineți un mic discount.

Durează câteva zeci de minute pentru a obține un cont nou de Spotify, pe care îl veți găsi în panoul de control al site-ului. Mai precis, trebuie să apeși pe butonul Subscription, din meniul de sus, iar acolo vor fi toate conturile.

Cum e Spotify în comparație cu YouTube Music?

Mi-aș fi dorit mai multe playlist-uri, e drept. Nu știu încă dacă îl voi prelungi, sau nu, însă momentan nu m-a cucerit cu nimic.

Nu simt diferențe de calitate, ba chiar se întâmplă să las muzica să cânte random și să se repete anumite melodii. Să nu mai zic că m-am trezit cu manele în căști, de vreo câteva ori, ceea ce nu m-a prea bucurat.

Aplicația de pe mobil e ok, însă nici ea nu oferă ceva deosebit. Prin urmare, cel mai probabil că voi miza iar pe YouTube Music, că tot folosesc abonament premium și acolo.

Distribuie articolul:

5 comentarii

  1. daca nici un abonament nu ti permiti la Spotify la varsta ta,ai o problema.La netflix si eu am cu ei abonament pt ca diferenta e mare.

    • Între a nu-ți permite și a profita de o reducere e o mare diferență, Gigi! Ori, să înțeleg că tu atunci când mergi la supermarket și găsești o reducere la cafeaua preferată, nu o cumperi ci aștepți prețul întreg, pentru că ți-l permiți?

  2. Doar pe Netflix mi-am făcut prin GamsGO că voiam să văd un film și îmi deschidea un milion de reclame site-ul pe care l-am găsit “la liber”. Știam de ei de la tine și m-am abonat rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.