Voi știați de GamsGo? Conturi de Netflix, Disney și YouTube Premium de la 2-3$

Am văzut că Dan îl promovează, așa că am zis că merită să arunc și eu o privire peste. Prin urmare, haideți să vorbim puțin despre GamsGo, deoarece prețurile tot cresc la mai toate serviciile de streaming, așa că orice metodă de a economisi este mai mult decât bine-venită!

Păreri și altele despre GamsGo

Înainte de toate, ce este acest GamsGo despre care vorbim? Ei bine, este un loc în care se adună toți cei care au sau își doresc un cont de streaming, pe care vor să îl împartă cu alte persoane pentru a reduce costurile finale.

Să ne imaginăm că tocmai te-ai abonat la Netflix doar că ți se pare cam piperat prețul lunar pe care trebuie să îl plătești. Astfel, în ciuda măsurilor impuse de Netflix din ultima vreme, ai vrea să îți împarți abonamentul cu alte persoane, astfel încât să plătești mai puțin.

Doar că nu ai pe nimeni cunoscut cu care să îți împarți contul. Prin urmare, ce e de făcut în acest caz?

O opțiune ar fi GamsGo. Aceasta intermediază, dacă putem spune așa, colaborarea între utilizatori pentru a-și împărtăși conturile. Cel mai probabil că au și ei un mic comision, ca să mănâncă și gura lor ceva, vorba aia.

Există mai multe platforme la care te poți abona, precum:

 • Netflix – prețurile încep de la 3.87$;
 • Spotify – nu l-am folosit niciodată, eu sunt cu YouTube Music, dar parcă m-ar tenta să îl încerc la 3.33$ cât costă acum. Nu de alta, dar m-am cam plictisit de playlist-urile pe care le are YouTube Music;
 • YouTube Premium – prețul este de 2.81$;
 • Disney Plus este disponibil de la 2.08 dolari;
 • HBO Max poate fi găsit de la 3.67 dolari. Cam scump, nu?
 • SkyShowtime, un serviciu destul de ieftin la noi, poate fi împărțit de la 2.87 dolari;
 • Paramount Plus, un serviciu care nu știu dacă e disponibil în România, este disponibil de la 2.99 dolari;
 • Tidal Plus, serviciu pe care l-am folosit în trecut, ajunge la 3.59 dolari;
 • În final, mai este Crunchyroll de la 3.14 dolari.

Până în prezent, sunt peste 250.000 de utilizatori iar platforma este disponibilă de mai bine de 4 ani. Sunt cifre care dau încredere? În ceea ce privește recenziile, sunt multe păreri ok despre ei pe Trustpilot. Am găsit și un utilizator român pe prima pagină, la recenzii:

Puteți folosi link-ul meu dar și codul promo BOLO95 pentru a beneficia de o reducere mică, dar avantajoasă, sau butonul de mai jos:

Există suport în regim de 24/7 și totodată vei primi banii înapoi în cel mult 20 de zile de la achiziție, în caz că nu ești mulțumit.

Trebuie să adaug că, după achiziționare, va trebui să aștepți până la 24 de ore să primești datele contului prin mail. Poate fi folosit pe TV și totodată există subtitrări în limba română. Care e schema, încă nu pricep, însă cert este că cel puțin până acum își face treaba bine.

Ați folosit GamsGo? Chiar sunt curios dacă acest serviciu este popular la noi, ori ba. Eu cred că îl voi testa curând, dar voi reveni cu noutăți, desigur.

Distribuie articolul:

11 comentarii

 1. Dacă nu o fi vreo mânărie ceva, gen să crească în timp prețurile după ce te-ai obișnuit, gen…nu știu, zic…

  Oricum cine vrea să-și facă cont probabil merită încercat.

 2. Cam greu a ajuns la tine informatia asta :)) eu folosesc de peste 2 ani si sunt foarte multumit de ei. Netflix si Disney+ am prin ei in momentul de fata. Au si suport super 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.