Licență Microsoft Office ieftină?

Dacă excludem browserul, Word-ul de la Microsoft Office este de departe cel mai utilizat program de către mine. Mă ocup cu scrisul, drept urmare este ușor de înțeles motivul pentru care acesta este utilizat intens de către mine.

Pe laptopul principal am deja o licență căpătată la muncă și luată, parcă, de pe ceva site obscur. Acum că a apărut și al doilea laptop pe care îl folosesc ocazional, este de la sine înțeles faptul că trebuie să mai instalez o dată Word-ul. Drept urmare, treburile-s simple: caut o licență ieftină pentru Microsoft Office.

Recunosc că nu am apucat să analizez piața prea mult. Pur și simplu nu am avut când. De aceea vă întreb: de unde vă luați licențe pentru Microsoft Office la prețuri accesibile?

Am văzut adesea pe bloguri diferite articole care anunțau reduceri organizate de site-urile care vând licențe, dar niciodată nu le-am luat suficient de mult în serios. Nu aveam nevoie, nu eram interesant. Acum situația este alta, așa că mi-ar fi de mare ajutor comentariile voastre.

Distribuie articolul:

17 comentarii

 1. Direct de la Microsoft, abonament 365 personal, poți instala produsele Office pe mai multe dispozitive atât timp cât îți folosești contul personal. Lunar 33 lei, cam cât un Netflix …

   • Ai absolut tot ce-ți trebuie, dar absolut tot, poți salva inclusiv în formate compatibile cu Office 97 🙂

    N-ai cloud-ul care vine la pachet cu 365 de la Microsoft dar nu cred că este esențial.

    În altă ordine de idei poți încerca Google Docs, pentru lucruri esențiale este suficient și dacă ești mulțumit de editorul WordPress o să te împaci și cu Google Docs.

    Tu știi mai bine ce ai nevoie…

 2. Atunci incearca varianta lui Dumitru libreoffice, l-am folosit si eu o perioada indelungata numa am trecut la 365 pentru varianta onedrive de a avea fisierele pe toate dispozitivele mai usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.