Cum să imporți parolele din Opera în Edge

Încercând să descopăr de unde apar problemele care m-au făcut să renunț la Windows 11 și să mă întorc la 10, am ajuns să folosesc browserul Edge, a celor de la Microsoft. Pare destul de rapid și de ok, așa că am zis să îl folosesc mai mult timp, lăsând Opera pe dreapta.

Opera este browserul meu preferat de mulți ani, așa că l-am folosit în cea mai mare parte a timpului. Prin urmare, în browser aveam salvate destul de multe date, precum diferite date de logare, site-uri șamd. De toate acestea aveam nevoie și în Edge.

Dacă intri la Setări, în Edge, vei găsi la Profiles o opțiune numită „Import browser data”. Aici, vei putea să dai import din Chrome sau din Mozilla, însă Opera nu apare la opțiuni. Cel puțin nu la mine.

nu apare Mozilla și Chrome aici pentru că încă nu le-am instalat.

Cu toate acestea, este destul de simplu să imporți datele din Opera. Practic, trebuie doar să dai Export fișierelor cu Bookmarks și Passwords, iar mai apoi te vei folosi de opțiunile de mai sus. E o treabă de câteva secunde.

Poți găsi ușor opțiunea de export date în Opera introducând următoarele legături în bara pentru adresă opera://bookmarks și opera://settings/passwords. Apoi, le vei importa folosind meniul de mai sus.

Poate că sunt și alte metode de a importa datele din Opera în Edge, însă aceasta este metoda folosită de mine.

2 Comentarii

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.