Skip to content

Cum adaugi un prieten din altă țară pe WhatsApp

Zilele trecute eram pe afară și m-am lovit iar de o problemă pe care am întâlnit-o și în trecut: cum adaugi un prieten cu număr din altă țară pe WhatsApp. Am căutat pe internet ceva însă nu am găsit niciun răspuns clar și la obiect astfel încât am avut nevoie de vreo 15 minute să descopăr marele truc. Astfel m-am gândit să public informația și pe blog că poate se va lovi cineva odată de această problemă.

Toată treaba este destul de simplă: tot ce trebuie să faci este să adaugi în lista de contacte numărul de WhatsApp al prietenului sau prietenei CU TOT CU PREFIXUL ȚĂRII DE UNDE PROVINE. De exemplu pentru Franța prefixul este +0033, pentru Italia +0039, pentru Anglia +0044 iar pentru Germania +0049. Pentru alte țări puteți lăsa un comentariu și voi căuta eu pentru voi sau puteți căuta voi pe Google.

De asemenea dacă voi aveți contul pe un număr din străinătate și vreți să adăugați în listă un prieten din România atunci trebuie să adăugați la rândul vostru prefixul +0040.

Dacă aveți nevoie de ajutor, vă stau la dispoziție.

Apropo, îmi place la WhatsApp că are emoticoane cu bere :D.

whatsapp

6 Comments

  1. Daca pui plus ninmai trebe si doi de zero. Ori + ori 00, ex +44 e egal cu 0044

    • Asta nu am încercat.

  2. Eu de regula trimit mesaj direct cand doresc sa comunic cu cinveva fara sa il introduc in lista. Abia dupa actualizez.

  3. Maria123 Maria123

    Dar daca un prieten din alta tara are numar de romania si descarca whatapp pot vorbi cu el normal fara prefix nu?

  4. Veronica. Gabriela Veronica. Gabriela

    Buna ziua. Nu știu cum pot sa adaug un prieten pe Whatsapp,prefixul țării este. +191… Sau trebuie sa scriu 00 înainte? Nu îl am la lista de prieteni inca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.