Am cumpărat mobilă de pe mobilalaguna.ro

Vă întrebam în urmă cu câteva zile dacă aveți experiențe cu wizmag și vă solicitam păreri. Eu găsisem doar lucruri deloc de bine despre ei, așa că nu am avut curajul să comand de la ei.

Ai mei aveau nevoie de un set de mobilă pentru dormitor, așa că tot căutam magazine de unde să cumpăr. Iar după o căutare de câteva zile, am ajuns pe site-ul celor de la mobilalaguna.ro.

Nu mai auzisem de ei, dar site-ul lor îmi dădea impresia că este un magazin serios. Am căutat păreri pe internet și nu am găsit nimic de rău despre ei, ci dimpotrivă, numai de bine.

Conform logo-ului pe care îl folosesc, sunt prezenți pe piață de mai bine de 28 de ani, ceea ce e încă un detaliu care mi-a oferit încredere.

Am făcut comandă, iar în câteva zile a și ajuns setul de dormitor ales de ai mei. Se pare că folosesc o flotă proprie, motiv pentru care livrarea a durat o idee mai mult. Oamenii au făcut popas la Botoșani. Sper doar că nu au folosit salteaua pentru asta. 😀

Au un blog unde sunt activi, au magazine fizice mai peste tot prin țară și totodată sunt activi chiar și pe rețelele de socializare, acolo unde au destul de mulți urmăritori și nu am văzut pe nici unul să dea cu piatra.

Încă nu a fost montată mobila, dar sigur voi veni cu actualizări ale articolului după instalare și mai ales după folosire.

Ați cumpărat vreodată de la Mobila Laguna, indiferent că este vorba despre un magazin fizic sau cel online?

Distribuie articolul:

7 comentarii

  1. Calitatea e slabă, iar dacă montezi de unul singur acasă și ceva nu pușcă din cauza calității, tu ești de vină. Acum am pățit-o cu o comodă, Nu mai iau nimic de la ei niciodată!

    • Am primit o canapea extensibila horor.Cum nu mi’am putut permite sa le’o returnez,caci nu aveam cum sa raman in aceasta perioada fara canapea,mi’au propus 10% discount.670 ron. Mai mare râsul.6000 de ron platiti pt o canapea neconforma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.