Ați cumpărat vreodată de pe Wizmag?

Ai mei caută să își cumpere un pat și ar vrea să vină cu tot cu saltea. Bugetul nu este foarte generos, așa că și opțiunile sunt limitate. Drept urmare, zilele astea m-am tot uitat prin colțurile internetului și așa am ajuns la Wizmag.

Au un site web, sunt prezenți mai peste tot pe Facebook pe Marketplace și totodată sunt și pe eMAG. Prețurile par ok, mobilierul lor arată bine doar că au o singură problemă: nu prea găsești păreri bune despre ei.

Am găsit pe vreo două site-uri referințe despre Wizmag, iar cuvintele nu erau deloc de laudă. Chiar și pe eMAG au o recenzie negativă, o recenzie în urma căreia a primit o singură stea. Totuși, media este de 3.5/5, deși nu mai văd alte recenzii, ceea ce e destul de interesant.

Majoritatea celor care cumpără de la ei se plâng că așteaptă mult ca să primească produsele comandate, că vin colete cu piese lipsă și tot așa. Drept urmare, de data aceasta voi zice pas.

Totuși, sunt curios să aflu dacă voi ați cumpărat vreodată de la Wizmag Distribution Srl, poate cine știe… aflu și păreri de bine.

Pozele lor atât de la anunțuri cât și de la produse arată cam toate la fel, să știți cine le vinde, în caz de orice.

Distribuie articolul:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.