Skip to content

Piese auto online – de unde cumpărăm?

Last updated on 19 iunie 2018

Nu am fost nevoit prea des să cumpăr piese auto online, însă când a trebuit să cumpăr am fost foarte dezamăgit. De cele mai multe ori caut întâi să văd dacă ceea ce vreau eu e pe eMag, însă la această categorie eMag mai are de lucru. Văzând că ceea ce vreau eu nu se află pe eMag, a trebuit să caut alte magazine.

Am mai cumpărat o dată de pe ePiesa.Ro și au livrat rapid și bine. Azi însă am căutat pe google „piese auto online” și am văzut la anunț sus Autowizz.ro. Am zis să intru și m-am bucurat să văd chatul jos, deoarece voiam să întreb în cât timp ar ajunge o comandă.

Îi mai întreb și dacă verifică compatibilitatea unei piese prin intermediul codului de șasiu și mi-au cerut să-l ofer, iar apoi cică mă vor contacta ei. Desigur că n-au făcut-o. Astfel, am decis să revin la ePiesa.Ro.

Le-am trimis și lor un mail să îi întreb cam când ar ajunge și au răspuns abia dupa 4-5 ore. De fapt m-au sunat, că aveam numărul la semnătură. Le-am cerut să-mi zică ce au pe stoc și m-au sunat peste o oră. Mi-au spus oferta, nu era chiar ceea ce căutam, dar am zis că e ok, măcar o vreme. Le-am dat mail și le-am zis să-mi trimită produsele despre care am vorbit (niște bujii) și n-am mai primit răspuns.

Probabil că mă vor suna mâine.. cine știe? Cert e că puteau trimite comanda azi, iar eu aș fi putut să o primesc mai repede. Dar nu…

Văd că epiesa.ro e și în 2parale, însă mă întreb cum merge afilierea la ei dacă te sună imediat după ce dai comanda, să verifice compatibilitatea, să facă modificări dacă e cazul șamd.

Voi de unde vă luați piese auto online?

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.