Skip to content

Facebook oferă conținut util, pisicile apar doar pentru că utilizatorii au ales asta

Când vine vorba de rețele de socializare, Facebook primește palme și picioare-n fund din toate direcțiile pentru faptul că nu ne oferă decât pisici, selfie-uri și poze cu mâncare. Eu unul însă sunt de părere că toate acestea apar deoarece utilizatorul a dorit să vadă pisici, selfie-uri și poze cu mâncare.

Îmi dau seama că, chiar dacă este de foarte multă vreme pe Facebook, puțini știu de butonul unfollow. La ce e bun ăsta? Ei bine te scutește de pisicile din news feed fără ca să fii nevoit să ștergi de la prieteni o persoană cu care poate că vorbești des însă postează des conținut inutil. Pe scurt, butonul de unfollow te ajută să scapi de postările din News Feed pe care le consideri inutile.

Astfel noi avem controlul asupra postărilor din News Feed și primim ce vrem noi să primim. Dacă în News Feed apar prea multe slefie-uri, e doar vina noastră. De exemplu eu unul găsesc multe articole și postări interesante. De exemplu îl am la follow pe Cristian Florea și primesc zilnic conținut educativ cu hashtagul #casăștiți. Am mai dat like și la pagini din domeniul care mă interesează iar la rândul lor îmi oferă știri despre ceea ce vreau să citesc: cărți, blogging, marketing, social media șamd. Am de asemenea și mulți bloggeri la follow, bloggeri care distribuie nu numai articolele lor ci și altele pe care le consideră utile pentru oamenii care îi urmăresc.

Așadar, dacă ai pisici în News Feed e doar vina ta și nu ai dreptul să te plângi de asta pentru că poți folosi butonul unfollow. De asemenea, nu Facebook e de vină că nu găsești lucruri interesante, ci tu pentru că nu urmărești pe cine trebuie.

Topic - Facebook

7 Comments

 1. Daca crezi ca multi nu stiu sa dea unfollow poate ar fi trebuit sa incluzi un screenshot si cativa pasi simpli.

  • Mersi de sugestie, voi face asta.

 2. pentru faptul că nu ne oferă decât oferă este pisici,

  • O sa-mi dau cate o palma de fiecare data cand modific ceva si nu actualizez si intreaga propozitie. Mersi. 😀

   • Stai linistit ca si eu fac fix la fel. 😛

 3. Si tu oferi continut fain si util uneori + share-urile articolelor de pe TNR. 🙂

 4. Sorin Agrigoroaei Sorin Agrigoroaei

  Faceboock o ajuns de cacao, e plin de videouri de parcă e mai ceva ca YouTube, e plin de lozinci care promovează înălţarea sufletească, şi care au acelaşi efect ca şi o băşină parfumată, e plin de texte scrise de oameni care nu au altceva mai bun de făcut decît să scrie cîteva cuvinte nearticulate dar cu pretenţii de mare filozofi în problematica cosmologică, o ajuns de tot rahatul, ce mai, o adunătură de material fără valoare, în care e greu să mai afli ceva util, o ajuns un canal colector de dejecţii, un super-canal care adună şi trimite mai departe toate deşeurile gîndirii monoton-paralelipipedice. Aşa că ceia care iubesc pisicile şi dau pe dinafară de prea multă bunătate, dacă se simt poeţi necunoscuţi şi vor să-şi verse ideile, dacă careva şi-o tras-o sub felinar făcîndu-şi necontenit selfie-uri, dacă îşi chinuie pisica să zbiare pe muzică de mozart sau câinele să dea talente de măscărici, pentru toţi aceştia Faceboock-ul este binevenit: vomitaţi-vă acolo tot sufletul, şi atunci măcar o să ştiu că celelalte surse din care mă pot informa vor rămîne curate ! Feisbuukisiţi copiii mei, feisbuuckizăm măria ta, feisbuuckizăm de zor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.