Am prelungit abonamentul Genius

A trecut ceva timp de la Black Friday-ul din 2021 când am prins o ofertă destul de bună pentru pachetul Genius. Am plătit 99 lei pentru un an și jumătate atunci, ceea ce a fost o promoție foarte faină de care mi-aș fi dorit să beneficiez și astăzi, nu neg.

Nu a fost să fie, iar dacă tot mi-a expirat azi abonamentul Genius, am decis că merită să îl prelungesc. 99 de lei pentru un an, cam atât am plătit. Nu comand atât de des, însă cu toate acestea beneficii există iar la 8.25 lei pe lună, chiar e un serviciu ok care își scoate banii.

Din septembrie 2021, am făcut economii în valoare de 868,35 de lei. 795,87 de lei au fost economii făcute datorită livrării gratuite și 72,50 prin ofertele exclusive.

Dintre beneficii, mă încântă ideea de retur gratuit în 60 de zile, chiar dacă nu a fost cazul până acum dar și livrarea a doua zi, atunci când se poate.

Chiar dacă pragul minim a fost ridicat la 30 lei, pentru a beneficia de transport gratuit, livrarea ar fi costat 12 lei pentru o astfel de comandă în mod normal.

Sunt curios cum va arăta cifra de economii anul viitor, dar cu siguranță ne vom citi și pe atunci.

Aveți Genius? Îl considerați avantajos, ori ba?

Distribuie articolul:

9 comentarii

  1. Nu comand atât de des. Am folosit trial-ul Genius după care am închis abonamentul. Dar presupun că pentru cei care comandă des de pe eMAG e avantajos. Într-o vreme comandam și eu des de pe site-ul lor.

    Dacă o să văd că e necesar probabil o să deschid un abonament. Totuși nu m-aș încărca cu atât de multe abonamente, prin tot felul de locuri. Am deja un Scribd, HBO MAX, cablu, etc.

  2. Nu cred ca as mai putea fara Genius. Iar chestia misto este ca beneficiez de abonament in toate aplicatiile lor, cum ar fi returul de care menționai si tu, 60 zile la fashion days este de vis.
    Din octombrie 2020 pana acum am economisit 1.500 lei 😊

  3. Tot azi mi s-a prelungit si mie, nu am comandat asa des..am economisit 125 lei. Daca as folosi genius si pe Tazz sigur as avea mai multe reduceri dar dupa pandemie prefer sa merg fizic la masa.

  4. Pentru mine a fost si este avantajos. Am abonament de 2 ani si ceva (prin februarie i-am facut reinnoire).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.