Cum adaugi fundal alb la poze pentru Instagram

Probabil că ați observat un trend pe Instagram care implică utilizarea unui fundal alb pentru poze. De fapt, este o bordură, să zic așa, sau un chenar. Depinde cum vrei să îl numești.

Poziționezi poza ta în centru, iar de jur împrejur ai un fundal alb, iar astfel se creează un efect cel puțin interesant. Am postat și eu o poză cu fundal alb pe Instagram, pentru a o putea oferi ca exemplu. Despre asta este vorba:

Sunt oameni care își postează pozele doar cu acest fundal alb. În general, cei care fac instantanee prin oraș folosesc acest efect, iar rezultatul nu este deloc rău. Dacă îl folosești cu o poză alb negru, efectul e chiar mișto, ori cel puțin mie îmi place.

Bun, poate că te întrebi cum să adaugi acest fundal alb la poze pentru Instagram? Ei bine, mi-am propus să ofer câteva recomandări în acest articol. Iată ce instrumente ai putea folosi pentru a adăuga bordură albă pozelor de pe Instagram:

LunaPic

Eu lucrez mult de pe laptop, așa că încerc să îl folosesc pentru cât mai multe lucruri. Inclusiv pe Instagram postez de pe laptop. Așa că am căutat să folosesc un site online ca să adaug acest fundal despre care vorbesc.

Așa am dat de LunaPic și de instrumentul Border Tool. Setările sunt ușor de făcut, așa că te poți juca până obții rezultatul dorit.

Aplicații cu care poți adăuga fundal alb pozelor pentru Instagram

Eu am căutat să folosesc un site web, însă pentru voi probabil că este mai ușor să folosiți o aplicație. Iar aplicații sunt destule. Ce aplicații poți folosi pentru a adăuga acel chenar sau margine albă pozelor? Am eu câteva recomandări:

Aplicația de editare poze a telefonului

Nu știu voi, dar eu pe al meu Xiaomi Redmi Note 9 Pro am aplicația implicită de editare a pozelor. Aceasta are o funcție de adăugare cadru fotografiilor iar totul se face destul de ușor.

Sigur fiecare aplicație o astfel de funcție, așa că trebuie doar să testezi până o găsești. Iar apoi te poți juca până obții efectul dorit.

White Border

Cel mai ușor de folosit mi se pare aplicația White Border, pe care o poți descărca din Google Play. Este foarte intuitivă, este gratuită în cea mai mare parte și în mai puțin de 3 secunde poți adăuga chenar alb pozelor tale pentru Instagram.

Apropo, dacă vrei să se bucure mai multe persoane de pozele tale cu chenar alb pe Instagram, îți recomand să citești articolul meu despre cum poți aduna urmăritori. Astfel îți vei putea crește ușor comunitatea.

VSCO

VSCO este o aplicație destul de populară pentru editarea pozelor. Iar printre numeroasele lucruri pe care le poți face folosind-o, este și această funcție de adăugare a unui fundal alb. Cum se face?

Ei bine, deschizi aplicația, te loghezi sau îți faci un cont dacă nu ai deja. Nu te abonezi, că doar nu vrei să dai bani pentru o aplicație. Selectezi o poză, iar apoi apeși pe start editing.

Apoi de la Tools, selectezi Borders și dacă ai optat pentru abonamentul de Free Trial, vei putea face asta pentru 7 zile. Abonamentul este destul de scump, așa că nu cred că vei fi convins să folosești aplicația asta prea mult timp.

Instagram

Cică ai putea face asta chiar și direct din aplicația oficială Instagram, însă eu încă nu am găsit opțiunea asta. Îmi mai prind urechile pe acolo și voi reveni cu o actualizare.

Alte aplicații cu care poți adăuga fundal alb pozelor

Sigur mai există o sumedenie de aplicații și instrumente cu care poți adăuga un chenar alb pozelor tale. Dar ce rost ar avea să vorbesc despre toate? Totuși, dacă vrei să ai mai multe alternative, atunci ai putea avea în vedere următoarele aplicații:

Sigur poți face asta folosind aproape orice aplicație sau program de editare foto, așa că trebuie doar să experimentezi.

Dacă vrei să elimini fundalul alb al unei poze sau orice alt fundal, atunci acest articol îți oferă soluția de care ai nevoie.

Dacă întâmpini probleme, nu ezita să lași un comentariu. Vei primi suportul meu în cel mai scurt timp posibil, iar împreună putem găsi o soluție utilă!

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.