Skip to content

5 teme wordpress gratuite care îmi plac

Last updated on 11 aprilie 2019

Până să îmi ofere Gabriel Ursan această temă Genesis am tot avut diferite teme gratuite găsite pe internet. Totuși găseam destul de greu o temă care să îmi placă așa că, gândindu-mă că mie mi-ar fi fost de folos un astfel de articol, vă recomand câteva teme de wordpress gratuite care mie îmi plac.

1.AZSIMPLE

Probabil că, dacă nu aș avea această temă și aș fi din nou nevoit să aleg o temă gratuită, atunci AZSIMPLE ar avea destul de multe șanse să ajungă pe blogul meu. Îmi place că e o temă plăcută la ochi, organizată bine și ușor de citit. Cred că fiecare temă ar trebui să dispună de caracteristicile acestea. Lăsând vorba la o parte, vă las pe voi să spuneți dacă e frumoasă sau nu.

Click pentru demo

2.Ribbon Theme

Tema aceasta a avut-o și Lucian Florescu și arăta chiar bine pe blogul lui. De asemenea am văzut-o pe mai multe bloguri. Este o temă simplă, aerisită care scoate în evidență ce e mai important la un blog: conținutul. Totodată datorită faptului că nu este încărcată de prea multe elemente, are și o viteză de încarcare bună.

Click pentru demo

3.GreenChilli

Îmi place verdele. Nu știu de când însă se pare că am o atracție față de această culoare. Probabil că ăsta este principalul lucru care m-a atras la tema GreenChilli. Totuși, pe lângă aspectul plăcut trebuie să recunosc că este o temă bine organizată, numai bună pentru un blog personal, generalist.

Click pentru demo

4.Anew

O altă temă care îmi place tare mult este Anew. Cel mai mult mi-a plăcut sidebar-ul acestei teme deoarece este bine organizat și structurat. De asemenea este o temă plăcută întru-totul dispunând de culori plăcute și fiind foarte ușor de citit.

Click pentru demo

5.JustWrite

Dacă vrei o temă puțin mai diferită, cu mai multă culoare atunci îți recomand o temă făcută de către un român. Este vorba de Just Write a cărei demo îl puteți găsi dând click pe link-ul de mai jos.

Click pentru demo

teme wordpress gratuite

13 Comments

 1. Daca nu aveam temele astea de la Genesis si acum mai aveam Ribbon instalat 😀

  • E misto, nu am ce zice.

   • Si eu am avut ribborn pana sa vad ca multi o folosesc. Apoi am luat minimalia, ca acum sa am si eu un child de la genesis…

 2. Ribbon e chiar mişto. Ştii cumva câte din temele de mai sus au şi traducere în limba română? Am eu o obsesie cu chestia asta…
  Tema de pe blogdecarti e faină, se vede foarte mişto de pe mobil. Presupun că e temă Genesis.

  • Traducerea in română o poți face și singur, nu este chiar atât de greu. Tema de BlogdeCărți este tot gratuită. O voi posta într-un articol viitor.

 3. Coffee Coffee

  Mi-ar place sa faci un top al temelor Genesis. Eu le tot schimb intre ele.

  • Ma voi gandi la propunerea ta.

 4. Abia am gasit o tema care sa imi placa, inainte de tema actuala am avut o tema aflata in lista de mai sus, adica Ribbon. E o tema foarte complexa si se poate modifica foarte usor si e gratis 🙂

  • Toata lumea apreciaza Ribbon.

 5. Ce faine îs temele. Abia aștept sa trec pe domeniu propriu și sa le încerc!

  • Si eu astept sa treci pe domeniu propriu. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.