Faină plimbarea prin Botoșani

După cum bine anunțam în ultimul articol, ieri a avut loc blogmeet-ul cu numărul 7.5. Practic, au trecut deja 8 luni de la primul blogmeet și îmi place tare mult cum ne-am dezvoltat la capitolul comunitate. Am decis ca blogmeet-urile să fie tematice așa că ieri a fost un altfel de blogmeet.

Mai exact ne-am bucurat de o scurtă prezentare a istoriei unor obiective turistice din oraș, câteva din ele că sunt multe la număr. Totuși despre acest lucru aș dori să scriu într-un alt articol. Pe scurt, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Botoșani a făcut posibilă prezentarea a câtorva obiective turistice timp de o oră și jumătate, cred. Încă nu am un ceas.

După plimbarea prin istoria Botoșaniului am mers în Grand Irish Pub unde am unit vreo 3 mese și am servit câte o pizza, bere, apă șamd (Hei Eliza!!). Am stat acolo până la 6:30. Nu, nu mi-am cumpărat ceas ci dispunea localul de unul. Apoi am mers in Mall unde ne-am bucurat de un concert de muzică bună. Am plecat de aici pe la 7 și ceva, probabil și 20. Nu mai aveam ceas.

De aici am plecat să o conduc pe Ingrid care avea teme la mate – of, of – după care m-am întors la sindicate unde am mai stat la povești cu o parte din bloggeri la o gură de bere. De aici, ne-am întors în Irish unde concerta Direcția 5. Au cântat tare frumos băieții și am stat aproape până la final.

Mai apoi am mers pentru prima oară în Smart unde am mai stat aproximativ o oră și puțin. De aici nu am mai plecat nicăieri decât la Răzvan, care m-a găzduit peste noapte. Mersi Răzvan, fără de tine nu aș fi putut veni la acest blogmeet care este printre ultimele la care probabil particip. Nu de alta, dar drumul de la Iași la Botoșani e mai scump.

Mi-a părut rău că au fost câteva persoane care nu ne-au putut onora cu prezența (Magda, Andra, Nicoleta, Raluca) însă sper că îi voi vedea la următoarele. Mă rog, la cele la care voi participa și eu.

Trebuie și să îi mulțumim lui Ovidiu, Anei și lui Răzvan pentru sutele de poze făcute. Un lucru interesant este că în urma blogmeet-ului de ieri, aproximativ 5 bloggeri din 17 – parcă atâția am fost – și-au schimbat poza de profil cu una făcută ieri.

Concluzii

  • Îmi va fi dor de oamenii ăștia.
  • Orașul Botoșani are o istorie faină.
  • Trebuie să îmi cumpăr un ceas (nu vreau să verific ora la telefon).

Poze:

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. Interesantă întâlnirea prin „Blogtoşani”. Interesant că toate link-urile din articol (fără unul) sunt către bloguri pe wordpress sau blogspot. Se pot scrie lucruri frumoase şi fără a investi bani.

    • Investești doar când dorești beneficii. Depinde cum privești bloggingul. Și da, majoritatea blogurilor sunt pe subdomeniu, doar cativa avem domenii proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.