Gata și cu evenimentele

S-a dus Bucovina Motorfest, Suceava Blues Festival este doar amintire, a trecut și Cetatea de Rock a Sucevei, iar cu cât ne apropiem mai mult de toamnă, cu atât mai mult dispar șansele de a ne putea bucura de un festival.

A fost o vară destul de mișto din punctul ăsta de vedere. Am reușit să bifez câteva trupe noi la care îmi doream să ajung precum Vița de Vie, Kempes, Implant pentru Refuz sau Celelalte Cuvinte, așa că – ușor-ușor – lista mea de trupe de rock românești pe care nu trebuie să le ratez devine din ce în ce mai scurtă.

Probabil că mai apoi ar trebui să trec la trupele străine, însă deja vorbim despre deplasări și costuri mari, așa că nu e grabă.

În continuare cred că e puțin aiurea că majoritatea evenimentelor de acest tip se țin în august, așa că nu poți ajunge la toate, oricât de mult ți-ai dori. Nu ar fi rău să lase din ele și pentru luna septembrie, însă presupun că lumea e mai liberă în august, așa că se profită de asta.

Ușor-ușor ne reapucăm de treabă mai serios pe aici. Am văzut că traficul a coborât puțin în ultimele 2-3 luni, vremea de afară fiind cel mai probabil vinovată.

Mă bucur să văd că majoritatea articolelor despre proiectele de prin curte au prins bine la lume, așa că mă străduiesc să fac și cuptorul în perioada imediat următoare. Sper să prindă la fel de bine.

Apoi, sper să mai găsesc și alte idei mai puțin costisitoare, astfel încât să avem mai multe subiecte de discuție pe aici în categoria de bricolaj.

Gata și vara, cum s-ar spune, așa că… ce planuri aveți pentru toamnă?

Distribuie articolul:

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.