În Botoșani este o patiserie care oferă o prăjitură pentru o carte

Am tot salivat văzând diferite inițiative prin orașe din țară care promovau cititul iar acum se pare că mă pot bucura mai mult de o astfel de inițiativă deoarece are loc chiar în Botoșani. Îmi pare rău însă că am fost nevoit să aflu la TV de acest lucru, însă am ca scuză faptul că nu am mai trecut prin Botoșani de când mi-am scos numerele.

Mai exact este vorba despre patiseria Ștefania care acum apelează la clienții săi ce pot primi o prăjitură dacă vin cu o carte de acasă. Desigur că va lăsa cartea în local pentru a deschide o bibliotecă de unde clienții vor putea să ia câte o carte în timp ce savurează o prăjitură. Cam cât de tare e asta?

Mai mult decât atât, vorbim despre un local unde nu se fumează, deci este foarte clar faptul că prima oară când merg în Botoșani trec să văd de aproape locul, cu toate că am impresia că am fost parcă o dată în localul de pe Pietonalul Unirii. De asemenea tot cu prima ocazie voi lăsa și eu o carte, că mi se pare normal să dau o (carte) mână de ajutor.

Vă recomand și vouă să faceți la fel, că doar vorbim despre un local tare interesant pe gustul nostru, al iubitorilor de carte.

carti in botosani

Distribuie articolul:

4 Comentarii

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.