Iftime e fericit

Și nu pentru că Botoșani dă semne să revină, având două victorii consecutive, ci mai degrabă pentru că a reușit să încurce CFR, iar astfel calea celor de la FCSB către titlu pare mai liberă ca oricând.

După victoria cu 1 – 0 împotriva celor de la CFR Cluj, bossu` de la Botoșani declară asta pentru cei la care scrie Capatos editoriale:

Le-am făcut un bine lui Adi Mutu și domnului Becali. Sunt convins că mi-a mulțumit Gigi, nu m-a sunat, dar sunt convins că i-am făcut o bucurie mare să ia bătaie Clujul, o să mai batem și Craiova, dar și pe el dacă vine vremea.

Dacă bat FCSB-ul e o bucurie imensă, este o frustrare în noi că i-am bătut doar când dormeau, ca să bați FCSB-ul ar fi un eveniment extraordinar”

Admite încă de pe acum că nu există șanse să bată FCSB. De altfel, nici nu cred că își dorește asta.

De altfel, acesta este un motiv pentru care nu prea pot să rezonez cu echipa din Botoșani. Iftime face cărțile numai cât să fie bine pentru FCSB, aceasta fiind prioritatea principală a patronului.

Așa cum scriam și în articolul despre posibila retrogradare a lui Botoșani, cei de la FC Botoșani au dat mereu 110% atunci când au jucat împotriva clujenilor de la CFR și rar au trecut de 10% împotriva FCSB. Istoricul confruntărilor directe vorbește de la sine.

Nu se mai umblă cu valize acum. E suficient să mai cumpere Becali un jucător de la Iftime și și-a făcut norma. Mi-e greu să cred că toate acestea sunt întâmplătoare.

Pare că fotbalul reprezintă un subiect salvator în zilele în care nici o idee de articol nu apare în cale. Scăderea cifrelor a tăiat din entuziasm, dar refacem treburile cât mai curând, sunt sigur.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.