Skip to content

Uite declarație, uite că nu mai e

Scriam în urmă cu ceva timp despre declarația 600, cum a venit peste noapte și cum e foarte nașpa pentru că nimeni nu prea știe ce și cum. Tot în ziua respectivă a ieșit mister Dragnea la microfoane și a declarat că se va amâna termenul limită de pe 31 ianuarie, până pe 1 februarie. Din acest motiv nu m-am mai grăbit să merg la ANAF pentru depunerea declarației 600, ci am așteptat să se mai limpezească treburile prin PeSeDe.

Acum a apărut o știre pe Profit.Ro – site de încredere, nu d-alea gen România Liberă, ne vrem țara înapoi șamd – conform căreia termenul se amână pentru a putea fi anulată această declarație 600. Știrea o aveți aici.

Bine, că nici nu mai știi dacă să îi crezi pe ăștia. La cum au guvernat până acum, pe 1 februarie te poți trezi cu amendă că nu ai depus declarația. Cam atâta încredere am în guvernul nostru, al 3-lea la număr. Să vedem ce o fi până la final.

8 Comments

  1. Deh, dar poate vin direct la confiscat 😀

  2. Bă chiar azi am scris și eu despre prostia cu declarația 60, pe mine mă scoate din draci statul la coadă, nu declarația în sine.. Ăștia, nu știu ce dracu mai fac 🙂

  3. Gica CONTRA Gica CONTRA

    Fucking PSD si fucking idioti care au votat cu ei

  4. Ce oameni rai domne’! Sa nu iubiti voi comunismul asta minunat.

  5. Eu merg pe principiul ca mai bine ma amendeaza decat sa stau aiurea pe drumuri si la coada…ca dovada, s-a renuntat la aplicarea acesteia. Acum am avut noroc, sa vedem data viitoare:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.