Skip to content

De ce nu sunt unii oameni fericiți

Fiecare om vede fericirea într-un mod diferit însă aceasta constă de cele mai multe ori în bani și iubire. Totuși unii oameni nu sunt fericiți nici după ce ating aceste obiective deoarece odată cu îndeplinirea acestora apar alte noi obiective și tot așa la nesfârșit ajungând astfel să aibă o viață tristă.

Un asemenea om eram și eu până acum puțin timp. Însă eu aveam motivele mele. Eram însetat de iubire. De îmbrățisări călduroase și de clipe frumoase alături de o persoană care să mă înțeleagă și să mă liniștească atunci când mă simt stresat. Mulțumesc mult.

Sigur, acele lucruri le-aș fi putut obține și de la prieteni însă nu a fost chiar așa. Nu acuz pe nimeni ci mă gândesc că poate nu am știut eu cum să cer, știți voi: cere și ți se va da. Aveam nevoie de acea persoană, care acum a apărut, care să îmi dea acel impuls. Acel chef de viață pe care îl am acum.

Eu sunt genul de persoană care își stabilește anumite obiective însă știu când să mă opresc pentru a fi fericit. Știu să mă mulțumesc cu ce am atâta timp cât mă bucur de iubirea unei persoane care să-mi acorde timp și atenție. Nu pot cere mai mult pentru că eu asta vreau, asta mă mulțumește.

Foarte multă lume nu poate însă să își stabilească o limită, cum am făcut eu. Vor tot mai mult și mai mult până când uită să trăiască ajungând să lupte doar pentru îndeplinirea obiectivelor. Acesta este un stil al lor de viață care însă nu le permite să se poată bucura de această viață frumoasă. Bineînțeles că avem cu toții necazuri însă nu

toate sunt tragedii și ba dimpotrivă, ar trebui să învățăm să ne bucurăm de lucrurile simple.

Am învățat că fericirea și iubirea o vei obține abia atunci când de aștepți mai puțin precum și atunci când chiar crezi în puterea lor. Tot ce trebuie să faci este să crezi și să ai o limită care consideri tu că te face fericit.

5 Comments

  1. Iubirea… pft… Am totul, tot ce vreau, tot ce imi doresc, tot ce am nevoie, dar n-am iubire… Fericirea, pentru mine, este echivalenta cu iubirea. Daca am iubire, d-abia atunci pot spune ca-s cu adevarat fericita. In rest… doar supravietuiesc, mai ales dupa ultima perioada in care am trecut…

    • Coffee Coffee

      Va veni si urmatoarea iubire!

    • Întradevăr este greu să treci printr-o iubire în care ai pus suflet. Însă dacă aceea nu a mers înseamnă că va urma alta mult mai frumoasă ;*.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.